Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek ez kell az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek ez kell az ágyban?

Figyelt kérdés

Annyi helyen látom, hogy istenítitek azt a nőt, aki csak fenékbe hagyja rakatni magát.

Miért? Mi a baj a puncival? Már nyalni se szeretitek? Meg mindig jöttök azzal, hogy ne legyen fadarab a nő, erre olyan nőket éltettek, aki csak pucsít és a fenekét hagyja használni. Nyilván nem minden análkedvelő nő ilyen. De láttam videókat, amiket imádtok és abban a nő nem csinált semmit. Akkor most nem kell aktívnak lenni?

Páromnak hagytam múltkor, hogy kicsit kényeztesse a fenekem, de tudom, hogy nem azért akarta, hogy nekem jó legyen, hanem hogy neki. Megbeszéltük, hogy legközelebb csak akkor lesz, ha ÉN akarom. Múltkor bepucsítottam, szexre készen, meztelenül, hogy elcsábítsam és egyből a fenekemet kezdte el nyalni. Szóval nem, puncit egyáltalán nem kivanunk, az már hidegen hagyja a férfiakat... Miért rossz? Ennyire élvezhetetlen?

Azóta nem is hagyom, hogy kinyaljon, tudom, hogy csak azért csinálná, hogy lenyugodjak, őt meg csak a fenekem érdekli...

ma 03:18
 1/4 anonim ***** válasza:

A kerdes provokativ.

#Jelentve

ma 04:44
 2/4 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
ma 05:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Van aki arra gerjed,de nem mindenki.

Mivel te nem élvezed ezt meg kellett volna beszélnetek és nem hagyni had élvezze .Te meg fogod utálni az anált, ő meg egyre jobban kívánja .Sajnos mások az igények nálatok ,ez nem szokott jól végződni.

ma 05:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább a #1-est kellene jelenteni ezzel a fideszes-komcsi mentalitással.

Kérdező, nemrég volt hasonló kérdés, rengeteg pasi van, akit egyáltalán nem érdekel az anál. Olyat kell keresni és kész. A te pasid meg keressen magának olyan lányt, akinek ez bejön.

ma 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!