Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szoktatok izgulni azon, hogy nem fogtok jól teljesíteni az ágyban?
Figyelt kérdés
aug. 20. 21:52
2/13 anonim válasza:
Nekem sajnos kimaradtak a nők az életemből. Ahogyan elképzelem, már amennyire el tudom, valószínűleg nagyon izgulnék, sokkal kisebb dolgok miatt is izgulok sajnos.
3/13 anonim válasza:
Igen, néha izgulok, de eddig nem volt gond.
4/13 anonim válasza:
Igen, főleg úgy, hogy jelenleg ezen a téren tele vagyok rossz emlékekkel/élményekkel.
5/13 anonim válasza:
Nem szoktam izgulni, de néha sült már el rosszul a dolog.
6/13 anonim válasza:
Nem annyira, mert gyors lövés után hamar van újratöltés.
7/13 anonim válasza:
Hülyeség. Az a "kapcsolat" ahol "teljesítményen" izgulni kell, az egy rakás szar, az nem kapcsolat. Mi a francot kéne teljesíteni ? Van valami nemzetközi szabvány, vagy az iskolában tanítják hogyan kell szexelni ?
9/13 anonim válasza:
Sajnos igen. Ezért sokszor ördögi körbe kerülök és nem áll fel.
10/13 anonim válasza:
A tinikorom és a 20as éveim eleje ezzel telt. Egyébként most 30 évesen is néha előfordul, hogy nagyon gyorsan elsülök, vagy nem áll fel rendesen, de a hosszú párkapcsolat megtanított arra, hogy nem kell ezekből ekkora tragédiát csinálni. Következő alkalommal mindig nagyon jókat dugunk. Ja és a másik, hogy 20 évesen azt hittem, milyen jó mindig más nővel kúrni, nem, nem az. Ezerszer jobb az összeszokott párkapcsolat olyan nővel, akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!