Ehez hasonló hegesztőt keresek. Ajánlana valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Alfaweld MIG-MMA 185 inverteres hegesztőgép van egy ismerősömnek már jó régóta. Sajnos nem találok a neten már újat...
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hasonló típusú hegesztők ilyen paraméterekkel milyenek vannak??
Nem értek annyira a hegesztő gépekhez. Azért szeretnék ilyet mert ajánlotta. Ő többet használja.. Én nem fogom annyit. De nekem is tetszik a kis masina. :-)
Válaszokat előre is köszönöm! Üdv
szept. 18. 14:24
1/3 anonim válasza:
Gondolom nem ürült ki a kategória a kínálatukban, legfeljebb van valami újabb cucc. Nem tudom, hogy van-e még analóg tekerős a kínálatukban, de úgy tippelnék, hogy stabil piaca van az ilyeneknek, és még jó darabig így is marad. Meghagyom neked a lehetőséget, hogy a magad nevében áttekintsd a kínálatot a webshopjukban. Ha mégis csak nyomkodós digitális van, az se baj, sokkal kezdőbarátabb az úgy, ráadásul általában menthetsz jópár presetet, tehát a nap végén tud gyorsabb lenni szokásos feladatokra, ami meg nem szokásos, az egyébként se gyors kb semelyik pontján, tehát egy kis mikrokapcsoló-ropogtatás beleférhet, legalábbis ha nincs jó kiindulónak felfogható preset se oda.
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló. Köszönöm szépen a válaszod. Nézelődtem a weboldalon. Végül találtam egyet. Mejden ugyan az a gép. MIG-MMA 185E. Úgy, hogy ledtam a rendelést. :)
Bízom benne, hogy jó lesz. Üdv.
szept. 23. 21:24
3/3 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért.
* Majdnem...
* leadtam a rendelést...
szept. 23. 21:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!