Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondják azt, hogy 1 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy 1 év minimum kell, de még az is kevés egy esküvő megszervezéséhez?

Figyelt kérdés

Még a lánykérés előtt volt egy komment beszélgetésem pár emberrel Redditen. Egy esküvős eljegyzéses kérdés alatt írtam, hogy én úgy hallottam, hogy egy év kell hozzá. Több válasz is érkezett erre, hogy az kevés, az összes szolgáltató foglalt lesz, ő másfél évvel előtte kezdte a szervezést és alig talált helyszínt, stb. Őszi lánykérésem volt, nyári esküvőt szerettem volna mindig is, hát ez akárhogy számolom, 9 hónap, ami ugyebár elvileg kevés... Helyszínünk konkrétan egy hét alatt lett, árajánlatot kértem kb 20-ra (Budapest és Pest megye), ebből egyik sem írta vissza azt, hogy nyárra nincs egyetlen szabad szombatjuk sem, hármat néztünk meg és legalább a nyár szombatjainak a fele még szabad volt. A szolgáltatók közül volt, aki visszaírta, hogy már nem elérhetőek aznapra, de így is találtam jókat, jó áron. Oké, nem a legfelkapottabbakat, de nem vagyok influencer vagy celeb, hogy mindenképp tökéletes legyen minden :D Szolgáltatókkal egyébként 8 hónappal előtte szerződtem. Szintén 8 hónappal előtte hívtam fel az anyakönyvi hivatalt, ahol még választhattam is, hogy hány órára jöjjön ki a helyszínre, egyből beírt ceruzával, személyesen 2-3 héttel a telefonbeszélgetés után mentünk be. Már csak 5 hónapom van, igazából a sürgős dolgok mind megvannak, már csak olyanok vannak, amiket a szakértők szerint is ráér 3-4 hónappal előtte elkezdeni.

Csak nem értem, hogy akkor miért mondják ezt, hogy egy év biztosan kell, de még ez is kevés. Nálatok hogy volt, mennyi idő alatt sikerült megszervezni?

ma 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5 hónap alatt szerveztük meg. Kinéztünk egy dátumot, megkérdeztük a kinézett vendéglőt, lefoglaltuk az időpontot az anyakönyvvezetőnél. A többit meg hozzá igazítottuk.

Dehogy kell 1 év...

ma 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban pénztől függ.
ma 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pénzed, nem ragaszkodsz konkrétan egy felkapott helyhez, megbízol profikat a szervezeéssel, hamar meglesz.
ma 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A vicces az, hogy még a pap is olykor pénztől függ.

De amúgy minden, szóval ha az egyik terem bérlése 100.000 ft a másiké 1 millió de az is jó, akkor nincs gond.És minden más is ilyen.

Meg persze amit #3 ír. bízd rá egy szervezőre vannak kapcsolatai ez a munkája, hamarabb megoldja mint ti-

Csak pénz kérdése minden.

ma 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnöm konkrétan két hét alatt szervezte meg. Volt szép ruhája, volt templom, házasságkötö, volt utána vendégfogadás. Attól függ, kinek mi a fontos. Nekik az volt, hogy házasságban éljenek tovább. Akiknek meg a kifele mutogatás, a rongyrázás, meg a "tökéletes" nap a fontos, azoknak másfél év is kevés.
ma 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Januári lánykérés után augusztusra szerveztük meg. Simán ment. De igen, az sokat segít, hogy nem a legfelkapottabb helyszíneket kerestük. Mondjuk az árban is jól jött.
ma 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez bar. mság. Dehogy kell annyi idő.
ma 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!