Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi az a minimum összeg, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a minimum összeg, amit jelenleg, 2024-ben illik adni a párnak esküvő alkalmából a nagy napon?

Figyelt kérdés

Némi információt adalékként hozzátennék.

A leendő férjet ismerem, egyetemi évek alatt nagyok sokat lógtunk együtt, de az elmúlt 10 évben egyre csak ritkultak a találkozók, évente néhány üzenetet váltunk Facebookon, 1-2 alkalommal telefonálunk egyet nem túl hosszan, és szintén 1-2 alkalommal találkozunk személyesen.

Ezektől függetlenül jóban vagyunk, csak már nem túl szoros a kapcsolat.

A legénybúcsúra is hivatalos vagyok.

A kérdésem abból is fakad, mert a következő 2-3 hónapban el fogom veszíteni a munkám, a jövőt bizonytalannak érzem, így sajnos 5-10e forint sem mindegy.

Köszönöm az esetleges válaszokat!

aug. 17. 09:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%
Ne menj el, vagy ha jó barátod, mondd meg, hogy le vagy égve.
aug. 17. 09:48
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Engem a párom képviselt. Es csak a mennyaszinytáncnál tettek ki kalapot meg oda kellett vinni aza jnadekokat egy asztalra.

Nekem munkám se volt le voltam égve is. Plusz még ruhára is ki kellett préselnem hogy meg tudjak egyáltalán egy eskuvőn lagzin jelenni. A párom tett valamennyit a kalapba talán egy huszast de ugy adta hogy mi adjuk közösen.

aug. 17. 09:53
 3/31 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem ha anyud apud belead vagy teso ilyenek az mehetne ugy hogy közösen adta a szabo család.
aug. 17. 09:53
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha egy dísztáviratot küldesz bővel elég, és én nem mennék a helyedben sem a legénybúcsús ivászatra, sem sehová. És nem a pénz miatt.

Hanem ezért: "évente néhány üzenetet váltunk Facebookon, 1-2 alkalommal telefonálunk egyet nem túl hosszan, és szintén 1-2 alkalommal találkozunk személyesen."

Annak szerintem semmi értelme, hogy hagyd magad kihasználni akkor amikor annak nincs itt az ideje. Már pedig szinte biztos, hogy erre megy ki a játéka a másik félnek.

aug. 17. 10:02
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ívászatra és lányokra (ami vele jár egy ilyenbulin) meg ráérsz majd akkor ha a helyzeted stabilizálódik.
aug. 17. 10:04
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

Én egy Sencor kenyérpirítót vásároltam a haveromnak az esküvőjére.

Előzmények ismeretében,ő mindig azt escetelte,hogy milyen jól keres.

Az én fizetésemet pedig mindig lefitymálta

Úgyhogy megvettem neki a legolcsóbb sencor kenyérpirítót

aug. 17. 10:08
 7/31 anonim ***** válasza:
55%
Hogyha meg vagy hívva a vacsorára, akkor minimum a fogyasztásod illik állni.
aug. 17. 10:20
 8/31 anonim ***** válasza:
15%
Megkérném, hogy írják meg pontosan, mennyi lesz az egy tál kaja, nulla alkohol fogyasztásom.
aug. 17. 10:42
 9/31 anonim ***** válasza:
66%

Én sem mennék el a helyedben. Az összeg függ attól is, hogy milyen típusú esküvő lesz. Általában a saját fogyasztás értékét szokás megsaccolni és azt bedobni a kalpba, kivéve persze a legközelebbi rokonokat.

Egy kastélyban tartott lagzira, ahol kaviárt szolgálnak fel, azért fejenként 40ezret bedobnék, ha párral megyek. Egy egyszerűbb kivitelű hagyományosabb esküvőre is szerintem a 10-20ezer reális.

aug. 17. 10:45
 10/31 anonim ***** válasza:
67%
Ha belegondoltok, tök abszurd, hogy van egy parti, amin fizetned kell. Szülinapon miért nem? Temetésen? A koporsó összege visszajöhetne, ha már mind szerettük az elhunytat. És szülinapja, temetése mindenkinek van/lesz, és pont a választott baromságot verik le a vendégen.
aug. 17. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!