Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagy a korkülönbség egy 25-39 éves között a házassághoz? Belefér a 14 év és mindegy ha szereti egymást két ember?

1* Még annyit, hogy, ez csak az én ízlésemet tükrözi, semmit sem jelent. Ha szeretik egymást, legyenek együtt.
A sógornőm pl 26 évesen, 6 éves kapcsolat után egy 20 évvel idősebb pasihoz ment hozzá 2 éve. Nem tűnik boldogtalannak.
Persze az már más kérdés, hogy ez èlettanilag nem biztos, hogy előnyös. Anyósom pl 22 év korkülönbséggel házasodott, 4 év múlva özvegy lett. A férje hirtelen a semmiből szívrohamot kapott.

Nekem egy darab idősebb férfi volt az életemben, én voltam 21, ő 35.
Elvoltunk 1-2 évig, de nem igazán működött. Nem is voltam szerelmes, ő sem. Én a korombeliekkel jövök ki.
Most 37 vagyok, maximum 40-ig jöhet szóba pasi.

Nem sok, ők tudják, de a lényeg, hogy élvezzék egymást, az életet. Éppen elég tudatoskodás, tervezés kell az élet más területein, nehogy már tudatosság vezéreljen egy érzelmi vonzódást és kapcsolatot.
Meg nem kell mindíg rögzön ez a nyamvadt házasságkötésben gondolkodni.
Életélvezet, amennyit lehet és kész. Én 58 évemig nem nősültem, pont a fenti macerák miatt.

Akkor volt 4 éves...akkor!
Így aztán 10 éves a lány a pasi 20....minden ilyen hülyén hangzana.
Egyébként nem ti lennétek az elsők sokan vannak ilyen korkülönbséggel.
Hogy működni fog e, arra tényleg az idő ad majd választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!