Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 19 évesen férjhez menni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forevernow kérdése:

19 évesen férjhez menni. Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, 4év után februárban hozzámentem a páromhoz.. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről.

2015. ápr. 27. 21:11
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
98%
Igazabol semmit. En a helyedbe nem tettem volna(20 vagyok), de ez a te eleted.
2015. ápr. 27. 21:14
 2/49 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert, alakuljon jól az életetek.

Én biztos nem tettem volna.

2015. ápr. 27. 21:19
 3/49 anonim ***** válasza:
95%

Én 19 évesen férjez mentem, majd 20 évesen elváltam. Nagyon felnőttnek és komolynak, megfontoltnak éreztem magam, de ma már 33 éves fejjel kicsit másképp látom a dolgokat.

De nem bántam meg, tanultam belőle, jó lecke volt, sokat változtam, értem.

Hogy a te házasságod milyen lesz, azt majd az idő eldönti. Sok boldogságot!

2015. ápr. 27. 21:20
 4/49 anonim ***** válasza:
97%
azt, hogy a ti dolgotok
 5/49 anonim ***** válasza:
71%

Én 20 vagyok jelenleg, lány.

De hogy ennyire fiatalon nem mennék MÉG férjhez, az tuti.

6/49 anonim ***** válasza:
71%

Én ma 19 éve mentem férjhez, egy héttel a 19. születésnapom után :) Fél éve ismertük egymást, nem voltam terhes, egyszerűen tudtuk, hogy együtt akarunk élni, és nálunk aztán volt jóban-rosszban, egészségben, betegségben... mégis együtt vagyunk.

Sok boldogságot!

2015. ápr. 27. 21:21
 7/49 Gyémántlány ***** válasza:
67%
Szerintem ha úgy éreztétek, hogy itt az ideje, plusz mind a ketten boldogok vagytok, akkor oké. Mindenki maga dönt ezekről a dolgokról, ez a ti döntésetek volt :)
2015. ápr. 27. 21:21
 8/49 anonim ***** válasza:
75%
Összes ismerősöm, volt osztálytársam aki 22előtt ment férjhez 25 éves korára elvált. Erről ennyit.
2015. ápr. 27. 21:22
 9/49 anonim ***** válasza:
91%

Nem ismerjük a körülményeket és semmit. Van, aki 20 évesen anya és minden flottul megy, sokak persze elválnak, bár ez idősebben is megtörténik.

Azt sem tudjuk, tanulsz, dolgozol vagy megfogtál egy kedves multimilliomost s vele akarod eltartatni magad mostantól mindörökké :D Fogalmunk sincs, éretlen kislány vagy megfontolt nő vagy, aki jó okkal szánta rá magát eme lépésre. A 4 év már valami, de ez egyetlen plusz adat a 19 év és a házasság mellé.

Csak mert fiatal vagy, még nem gondolom, hogy tuti rosszul tetted, ez nagyon sok mindentől függ.

2015. ápr. 27. 21:23
 10/49 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) nagyon sokmindenen keresztülmentünk és nagyon meggondoltuk a dolgot..aztán majd meglátjuk mi lesz :)
2015. ápr. 27. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!