Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen férjhez menni. Kinek mi a véleménye?
Sok sikert, alakuljon jól az életetek.
Én biztos nem tettem volna.
Én 19 évesen férjez mentem, majd 20 évesen elváltam. Nagyon felnőttnek és komolynak, megfontoltnak éreztem magam, de ma már 33 éves fejjel kicsit másképp látom a dolgokat.
De nem bántam meg, tanultam belőle, jó lecke volt, sokat változtam, értem.
Hogy a te házasságod milyen lesz, azt majd az idő eldönti. Sok boldogságot!
Én 20 vagyok jelenleg, lány.
De hogy ennyire fiatalon nem mennék MÉG férjhez, az tuti.
Én ma 19 éve mentem férjhez, egy héttel a 19. születésnapom után :) Fél éve ismertük egymást, nem voltam terhes, egyszerűen tudtuk, hogy együtt akarunk élni, és nálunk aztán volt jóban-rosszban, egészségben, betegségben... mégis együtt vagyunk.
Sok boldogságot!
Nem ismerjük a körülményeket és semmit. Van, aki 20 évesen anya és minden flottul megy, sokak persze elválnak, bár ez idősebben is megtörténik.
Azt sem tudjuk, tanulsz, dolgozol vagy megfogtál egy kedves multimilliomost s vele akarod eltartatni magad mostantól mindörökké :D Fogalmunk sincs, éretlen kislány vagy megfontolt nő vagy, aki jó okkal szánta rá magát eme lépésre. A 4 év már valami, de ez egyetlen plusz adat a 19 év és a házasság mellé.
Csak mert fiatal vagy, még nem gondolom, hogy tuti rosszul tetted, ez nagyon sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!