Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy annyi nő várandósan férjhez?
Miért ne? Manapság már mindegy nem? Egyébként szerintem nagyon bájosak a kismama menyasszonyok egy hozzájuk illő, könnyed menyasszonyi ruhában. Valahogy romantikus számomra, hogy már ott a pocakban a közös baba :).
Egyébként szerintem azért, mert a legtöbb pár csak több év együttélés után házasodik, és a védekezést sokszor előbb abbahagyják, mint ahogy elkezdik az esküvőt tervezni, mert a gyerek ugye nem időpontra jön, hanem sok esetben évek kérdése. Aztán ha éppen akkor jönne, akkor nem tolják már el.
Egyszerűen azért, mert manapság mindent lehet. És hát miért is ne? Az hülyeség hogy azért házasodnak, mert jön a baba... Ez a világ már nem úgy működik. Esetleg előrébb hozzák a már tervezett esküvőt, amivel szerintem nincs semmi baj. Aki viszont nem akar házasodni, az nem is fog. 😃
A mi kislányunk már 1 éves volt amikor összeházasodtunk. Mi is előrébb hoztuk. Terveztünk és nagyjából az évet is kigondoltuk, de aztán úgy voltunk vele hogy mire várjunk amikor már egy család vagyunk? 😊
Én azért fogok várandósan férjhez menni, mert az esküvői előkészületek alatt összejött a várva várt baba.
Semmi szín alatt nem mondanám le az esküvőt. A menyasszonyi ruhám nem az álom ruhám lesz, de ennyi "áldozatot" meghozhatok a kisbabám miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!