Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért megy annyi nő várandósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy annyi nő várandósan férjhez?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 20. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A gólya lehet az oka.
2015. ápr. 20. 20:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Èn is terhesen mentem fèrjhez, màr ki volt tűve az időpont mikor elkezdtünk nem vèdekezni mert minèl hamarabb babàt szerettünk volna de a nőgyógyàsz azt mondta, hogy nehezen fog összejönni...ennek ellenère 1 hónap utàn összejött :D Az esküvő időpontját előre hoztuk :) Másnál nem tudom mièrt van, nàlunk ez történt :)
2015. ápr. 20. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Manapság már mindegy nem? Egyébként szerintem nagyon bájosak a kismama menyasszonyok egy hozzájuk illő, könnyed menyasszonyi ruhában. Valahogy romantikus számomra, hogy már ott a pocakban a közös baba :).

Egyébként szerintem azért, mert a legtöbb pár csak több év együttélés után házasodik, és a védekezést sokszor előbb abbahagyják, mint ahogy elkezdik az esküvőt tervezni, mert a gyerek ugye nem időpontra jön, hanem sok esetben évek kérdése. Aztán ha éppen akkor jönne, akkor nem tolják már el.

2015. ápr. 20. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
mert vhol még ciki, ha bécsúszik, de nem házasok
2015. ápr. 20. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Besikerül a baba... aztán sajnos sok helyen még mindig elvárják hogy házasságba szülessen a gyerek. Felénk is így van, ezért házasodott össze a bátyám és a barátnője is, el is voltak 1 évig, lett még egy gyerek aztán elváltak.
2015. ápr. 20. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen azért, mert manapság mindent lehet. És hát miért is ne? Az hülyeség hogy azért házasodnak, mert jön a baba... Ez a világ már nem úgy működik. Esetleg előrébb hozzák a már tervezett esküvőt, amivel szerintem nincs semmi baj. Aki viszont nem akar házasodni, az nem is fog. 😃

A mi kislányunk már 1 éves volt amikor összeházasodtunk. Mi is előrébb hoztuk. Terveztünk és nagyjából az évet is kigondoltuk, de aztán úgy voltunk vele hogy mire várjunk amikor már egy család vagyunk? 😊

2015. ápr. 20. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az még a jobbik eset hogy várandósan feleségül veszi engem nem vett el de nem is mentem volna hozzá,mai napig párkapcsolatban élünk és úgy érezzük mind a ketten hogy kiegészítjük egymást.
2015. ápr. 20. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi baj, hogy jön a baba már az esküvő előtt, ma már elveszítette a jelentőségét az, hogy házasság előtt vagy után kopog-e a gólya. A baj azzal a konzervatív felfogással van, hogy "jön a baba, úgyhogy házasodni KELL", minek okán sokan házasodnak csak a gyerek miatt, és válnak el röviddel az esküvő után.
2015. ápr. 20. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokan gondolják úgy, hogy ha már házasok, akkor rögtön jöhet a baba. Viszont mivel sajnos egyre többen küzdenek olyan egészségügyi gondokkal, amik megnehezítik a teherbeesést, ezért már jegyesként elkezdenek próbálkozni. És van akiknek összejön még esküvő előtt.
2015. ápr. 21. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Én azért fogok várandósan férjhez menni, mert az esküvői előkészületek alatt összejött a várva várt baba.

Semmi szín alatt nem mondanám le az esküvőt. A menyasszonyi ruhám nem az álom ruhám lesz, de ennyi "áldozatot" meghozhatok a kisbabám miatt. :)

2015. ápr. 28. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!