Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mentem férjhez és megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mentem férjhez és megváltozott a nevem. Az új személyim megvan, de a TB-kártyám még egy hónap. Fogadnak így kórházban?

Figyelt kérdés
Egyszer már elhajtottak, nem tudom, hülye volt a nővér, vagy igaza volt? Természetesen, a személyimen rajta a leánykori nevem és nem valami tucatnevem van/volt.
2015. márc. 23. 10:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Biztos egy hónap a TB kártya? Nekem azonnal kiállították.
2015. márc. 23. 10:20
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Mondd be a TAJ számod fejből. Látniuk kell a gépen, hogy biztosított vagy. Mondd, hogy otthon felejtetted.
2015. márc. 23. 10:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Én postán intézem, mert a lakhelyem szerinti NAV naaagyon messze van. Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2015. márc. 23. 10:22
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Hű, 11 éve vagyok házas, nem cseréltem TAJ kártyát azóta se, soha nem volt ebből problémám sőt szóvá se tették sehol. Kötőjelesen vettem fel a férjem nevét, tehát az új nevem magába foglalja a régit, talán ez kis könnyítés.
2015. márc. 23. 10:58
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Mert nem is a NAV-nál, hanem az OEP-nél kell intézni.

Amúgy nincs meg a régi? Addig használd azt.

2015. márc. 23. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Èn sem cserèltem, 2ève hàzasodtunk, 10hönapja szültem, règi taj kàrtyàm van!!
2015. márc. 23. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem vágom, én bementem az OEP-hez, nem a NAV-hoz és kiadták egyből. Ha levélben intézed, szerintem akkor sincs egy hónap...
2015. márc. 23. 13:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Megvan a régi, persze. Igggen, tényleg OEP, hirtelen nem ugrott be! :) De igen, ott intézem.

Nem tudom a régit használni, mert -mint ahogy említettem a kérdésen- elhajtottak vele.

2015. márc. 23. 14:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azt mondták egy hónappal számoljak.... Más lehet, hogy szerencsés, én nem. :)
2015. márc. 23. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
En harom havonta jarok kontrollra, egy betegsegem miatt, masfel eve vagyok hazas, de soha nem volt baj belole. Az adokartyam is a regi. En (mas okbol), kb. ket hettel a hazassag utan voltam a NAVnal, akkor bediktaltam az uj nevem, ott atirtak ket pillanat alatt. kerdeztem, hogy a papirokat nem kell cserelni, azt mondta, hogy felesleges, a szam ua., es a szemelyimmel tudom bizonyitani, hogy en vagyok en. Ne idegeskedj, biztos, hogy ellatnak.
2015. márc. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!