Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap és esküvőnk lesz. De eléggé megváltozott a párom 2 hónapja h 1ütt vagyunk és eljegyzett. Kiderült h anyagiak terén tartozása van és állitólag ezért fura velem? Alig beszél hozzám és félek h valami komolyabb baja lesz.
2 hónap együttlét után esküvő?
....no komment
Kedves Gyerekek! A mellékelt ábrán azt látjátok, mikor tilos házasodni! Közelebbről megvizsgálva az alábbi jeleket találjátok:
- megváltozott a párom
- anyagiak terén tartozása van
- fura velem
- alig beszél hozzám
- feltételezem, hogy komolyabb baja eshet
(- fél az esküvőtől + pár hónapja vagyunk együtt - önmagában nem volna kizáró ok)
Nem ismeritek még egymást... Mi másfél éve vagyunk együtt, és ha visszagondolok, hogy mi volt 2 hónap után, hát alig tudtunk egymásról valamit. Még most is van ám bőven ismernivaló, de a 2 hónap az semmi.
Elkapkodtátok.
borzasztó egyszerű
vissza adod a gyűrűt és lemondod az esküvőt.
hány éves vagy???
"1 szó nélkül jegyzett el én nem kértem h jegyezzen el!az időpontot is ő tűzte ki"
És te ezt egy szó nélkül tűrted? Miért?
Egyébként előzőnek igaza van. Gyűrűt vissza és pá édes.
MINEK? MINEK?
Ennyire azért ne akarjál férjhez menni!
Pláne ne úgy, hogy te kb csak aláírod a papírt, minden másban döntenek helyetted.
Nem tudom, hány éves vagy, de azért fel kellene nőni egy házassághoz... ez akkor is igaz, ha elmúltál 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!