Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem lesz esküvő?
#1 szinte szó szerint leírta, amit gondoltam.
Bakker az első megoldandó ügyön fennakadtok. (Szándékosan nem írtam "problémát", mert egy eskővő szervezése összeillő emberek esetében nem probléma)
Ez még a legkisebb probléma, a házas életnek annyi buktatója lesz még. Ha nem vagytok képesek értelmes emberek módjára megbeszélni, kompromisszumot kötni úgy hogy mindenki enged egy kicsit az elképzeléseiből és megtalálni az aranyközéputat akkor a későbbi gondokat sem tudjátok majd megoldani, ha mindig mindenki csak a saját igényét szajkózza.
Legyen egy közepes esküvő mondjuk 60-70fő vagy szabjatok egy létszámot és abba bele kell férnie mindenkinek.
Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy kinek miért is fontos a maga elképzelése. MIndketten engedjetek valamiben, gondoljátok át logikusan.
Pl.: Te menj bele, hogy legyen lagzi, de akkora, ami belefér a költségvetésbe. Hívja meg a legjobb barátait, azokat, akikkel tényleg rendszeresen tartja a kapcsolatot. Magyarázd meg neki, hogy hiába szeretne nagy banzájt, ha belátható időn belül nem lesz rá pénzetek, gondolja végig logikusan a dolgot, és lássa meg, hogy neked is vannak igényeid/elképzeléseid, nem csak az övé létezik.
Ha nem értené meg, én komolyan megkérdezném tőle, hogy azt hogy gondolja, hogy csak az ő elképzelése számít, de a tied nem?
Szia!
Szerintem próbálkozzatok olyannal, hogy szűk családi kör az esküvőn (szertartáson).
Majd a lagzi legyen kertiparti (ami nem olyan flancos, és nem kerül annyiba), ahová mindekit meghívtok és ő is boldog lehet! Ott lehetne olcsóbb kaja (bográcspörkölt, rántott hús, stb..), piálni meg lehetne a haveroknak dögivel, mert mégsem egy étteremben vagy.
Szerintem erre igent tudna mondani!!!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!