Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nem lesz esküvő?
Tudod, a kisgyerek vannak ezen a szinten, amikor hisztiznek valamiért, és nem értik meg, hogy nincs rá pénz!
Az esküvővel kapcs. vitától függetlenül mondom, hogy ne menj hozzá egy olyanhoz, aki ennyire gyerekes a pénzügyekben, és ennyire felelőtlen döntést akar hozni.
Meg sem lepődnék, ha kiderülne, hogy játékvonatokat gyűjt..
Nálunk szintén ez van.Nő létemre én akarom a visszafogottabb,szűk esküvőt.Ő, pedig férfi létére a nagy 120-130 fős lakodalmat, mert "náluk ez a hagyomány".
Mi már több mint 5 éve vagyunk együtt, 4éve együtt élünk.Igaz, van köztünk 9év az ő javára, de nem tapasztaltam ebből hátrányt.
Mégis az utóbbi időben elkezdtem agyalni.Mindig oda lyukadok ki, hogy ő igazán nem is akar engem elvenni.Ha nősülni akarna, akkor elvenne úgy hogy csak a szűk család lenne ott.Ennyit még valahogy meg is engedhetnénk anyagilag magunknak, ha akarnánk.De egy 120 fős esküvőt ha akarnánk se tudnánk most kinyögni,és azt hiszem ő ezt nagyon jól tudja is.
Én nem kertelek, kimondom, hogy szerintem a te párod és az én párom is csak az időt akarja húzni.Majd ekkor, majd akkor, gyűjteni kell rá, nincs ennyi pénzünk...stb.
Nagyon jól tudja az én párom is hogy nem kis idő ennyi pénzt össze szedni rá, és ezért kényelmesebb erre fogni hogy miért nem vesz el.
Hozzá teszem, fel sem ajánlja hogy akkor mától kezdjünk el pl esküvőre gyűjteni mert el akar venni... mg a szándékot sem látom rajta...
Amúgy ha okosan szervezitek az esküvőt kijöhettek nullára. Nem kell virággal díszíteni mindent. A lufi meg a szalag olcsóbb. Ilyesmikre gondolok.
Plusz ne feledjük, hogy menyasszonytáncnál azért egy tízest be szoktak dobni az emberek, ami elvileg a habzsi-dőzsijük fedezésére szolgál. Továbbá olyan szülőkről is ritkán hallottam akik egyáltalán ne vennék ki a részüket a költségekből.
Szóval jól átgondoltan, okosan, meg lehet oldani úgy, hogy ne menjetek csődbe, csak sok utánajárást igényel.
Szerintem menj bele, mert ha valakinek ez az álma, hogy ilyen esküvője legyen, attól nem szabadna elvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!