Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zenekart lefoglalhatjuk hamarabb, mint a polgárinak meglenne az időpontja? Vagy mikor érdemes?
Általában azt szoktam javasolni a pároknak, hogy az időpontot fixálják először és ha az megvan akkor az általuk felállított fontossági sorrendben haladjanak. Fotósként ugye az én célközönségem azok a párok akiknek a fotográfus a legfontosabb, de ezzel nyilván nem mindenki van így (szerencsére nem vagyunk egyformák, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna akkor ez a világ elég unalmas lenne:). Írtam a fotográfusválasztásról illetve arról, hogy ha már megvan a kiszemelt és le is foglatátok akkor vele, hogyan lehet a leghatékonyabban együttműködni egy-egy blogbejegyzést, akit érdekel annak szívesen elküldöm a linkjét. :)
Sok boldogságot! :)
Ha valamennyire is adsz egy esküvőszervező szavára, akkor azt tanácsolnám, hogy pontosítsátok a dátumot, és ha az már fix, akkor álljatok neki a szolgáltatók lekötéséhez. De az első a legtöbb esetben mindig a helyszín, és nem a zenekar. Persze, ha jobban ragaszkodtok hozzájuk, mint bármi máshoz, akkor foglaljátok le őket.
Aznap pedig úgyis csak egy esküvőre mennek, szóval mindegy, hogy hány órakor kezdődik az esküvő, nem fogtok lemaradni semmiről, mivel az anyakönyvvezetőnek nem csak egy esküvője lesz aznap. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!