Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes elkezdeni? Lent.
Jövő (augusztus, szeptember) körül tervezzük megtartani az esküvőnket. Tudom még messze van, de érdekelne, hogy kb. mikor kezdjük el a szervezkedést? Már év vége felé, vagy ráérünk január környékén?
Van egy zenekar akiket mindenképp akarunk.
Azt a szolgáltatót, akit mindenképp szeretnétek, már most érdemes lefoglalni. Ezzel nincs veszítenivalótok, egy gonddal kevesebb, és nincs aggódás, hogy nem foglalják-e őket le addig.
De úgy általában, ha valaki/valami megtetszik, foglaljátok le, vegyétek meg, nagyon lassan eltelik az az idő, és lelkileg könnyebbség lesz tudni, hogy mennyi minden megvan már. :)
Ha nőből vagy,akkor már úgyis lekzdted...
És abból vagy,mert már megvan a zenekar.
És szerintem lehetséges helyek is,és szerintem már ruhákat is nézegettél... :)
Írtam ezzel kapcsolatban egy blogbejegyzést, illetve egyet általánosságban a fotósválasztással kapcsolatban, ha érdekel (írj egy privátot és) szívesen elküldöm a linkjét (bárkinek). :)
Egyébként állítsatok fel egy fontossági sorrendet, azután, hogy a dátum már nagyrészt fix és fontossági sorrendben foglaljatok. Egy szint felett a szolgáltatók évekre előre be vannak táblázva és ahogy közeledik a nagy nap úgy fogynak a lehetőségek is. :)
Sok boldogságot!
14:47 Igen, nő vagyok!
Nem, nem nézegettem ruhákat sem helyszínt!
Fotós, videós egy közeli barátunk lesz.
1 évvel előtte már lehet kezdeni. Az új csjt. rendelkezéd szerint (mrc. 1-től) ennyivel előbb az anyakönyvi hivatalba is be lehet jelentkezni.
24N
Nekünk már a helyszínt egy évvel előtte le kellett foglalni, mert csak akkorra volt hely.
A jó zenekarok és a vőfélyek is nagyon kapósak, azokat is elvileg előtte egy évvel már le lehet foglalni.
A többi ráér.
Mivel az szezon, érdemes minél hamarabb...akár most.... Elkezdeni keresni, a helyet, szolgáltatókat (étterem, fotós zenész...stb vőfély ismerősnek 1,5 évre előre minden hétvégéje betáblázva már pl) akkor jövőre már meglesz minden olyan, ami a nehéz (sütik virág, vőlegénynek a ruha elég az utolsó 2 -3 hónapban...)
Mi most 2 hete kezdtük el, ősszel lesz, szezon után, így nekünk könnyű dolgunk van, már elkezdtem egyben látni a dolgokat....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!