Érdemes újra elkezdeni ezt a kapcsolatot?
A párommal szétmentünk már régen, de mostanában mintha újra összemelegednénk. Régen nagyon jól megvoltunk csak neki el kellett költöznie külföldre munkalehetőség miatt és így láttuk a legjobbnak, ha hanyagoljuk a kapcsolatunkat. De most visszajött, mert itthon kapott állást és pár év után megint lehetne köztünk valami. De nem tudom, hogy jó döntés lenne-e. Szívem szerint én akarnám, de lehet, hogy nem jó ötlet :) Ti mit tennétek?
24/L
Ha annak idején közös döntés volt, hogy szakítsatok, akkor miért ne lehetne közös döntés az is, hogy folytassátok?
Mondjuk én most azon gondolkodom, hogy ha olyan nagy volt az a szerelem, akkor miért volt akadály annak idején a távolság? Távkapcsolatban is lehetettetek volna, amíg ő kint volt.
Na, mindegy, ha úgy érzitek mind a ketten, hogy folytatni akarjátok, akkor folytassátok szerintem. Csak gondold át, hogy mi lesz, a megint elutazik külföldre, akkor majd megint szétmentek? Utána meg össze? Egy igazi kapcsolat minden körülmények között kapcsolat, nem csak akkor, amikor egymás közelében vagytok.
Ha az exed is akarja, akkor kezdhetitek ùjra. A sors sokszor kiszàmithatatlan.
Sok sikert!
Ne haragudj, kérdező, nem vitatkozni akarok veled, ráadásul minden ember és kapcsolat más, de én éppen abban a cipőben járok, hogy a párom több ezer kilométerre van jelen pillanatban tőlem és legközelebb csak télen tudunk majd találkozni. Nálunk fel sem merült a szakítás gondolata, sőt. Muris, de még közelebb is kerültünk egymáshoz most, hogy csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot.
De ahogy mondtam, minden kapcsolat és ember más.
Persze, mindenki hibázhat. És ki is javíthatja a hibáit, ha van rá lehetőség.
Fussatok neki megint, aztán majd meglátjátok, hogyan alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!