Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes elkezdeni a virágosokat körbejárni, hogy megtudjam gyűjtene-e nekem lehulló virágszirmokat az esküvőmre? Mennyit kérnének érte?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 19:10
1/7 A kérdező kommentje:
Kb 50 főre mennyi virágszirmot kéne összegyűjtenem, hogy ne legyen kevés? Csak az asztalokra kéne...
2009. ápr. 23. 19:11
2/7 anonim válasza:
Hát ez nem egyszerü. mert a virágosoknál sincs nagyon széo lehullo szirom. erre csak a friss rózsaszirom jó. Ezt inkább egy rózsakertészetben érdemes megkérdezned. Nekem anyukámnak van virágboltja, és mi a nagynéném rózsakertjéböl szedtünk frissen rózsaszirmot.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem jó hír...
És szerinted jobban megéri anyagilag, mintha selyem vagy papírszirmot vennék? Ha igen, tudod ajánlani a nagynénédet :-D Bp-i vagyok.... :-)
Kb mennyi kéne belőle amúgy?
2009. ápr. 23. 19:23
4/7 anonim válasza:
már mint a nagynénémnek csak a kertjében van rózsa, nem kertész. és nekünk szirom szóráshoz kellett. Az asztalra csak nagyon friss szirmokat raknék, mert rettentö hamar meg kókadnak és csúnyák lesznek. akkor inkáb vegyél szines üveg köveket, pl Ikea azok jól mutatnak.
Már sok esküvöt díszítettem, mert természetesen az összes baránöm felkér segítségre. ha most magyarországon laknék, szívesen segítenék neked is, de sajna 1000 km-rel messzebb vagyok.
mikor lesz az esküvöd?
5/7 A kérdező kommentje:
3,5 hónap múlva! Köszönöm a segítséget, akkor szerintem marad a papírszirom. Dekorkő lesz!!! :-)
2009. ápr. 23. 20:51
6/7 anonim válasza:
Én is a dekorkavicsot ajánlanámm, és mellé mécsestartókat, vagy pont fordítva. Azt semmiképpen sem, hogy telszórd az asztalt szirommal vagy kaviccsal, általában mindig kevés a hely az asztalon, a pincérek igy sem tudják hová tenni a tálakat. Egy keskeny sávban szokás a szirmokat végigszórni az asztalon, de nekem az egyálalán nem jön be, számomra olyan szemetssé teszi az asztalt. 6 személyenként 1-2-3 mécsestartó, körülötte pár szem üvegkavics egycsoportban elhelyezve nagyon dekoratív. És itt a hangsúly a csoporton van! (ahogy a tanárunk mondta annakidején: "grupppíírozás, kérem!"
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az ötletet! Jól hangzik!!! :-)
2009. ápr. 24. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!