Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes elkezdeni? Lent.
Figyelt kérdés
Jövő (augusztus, szeptember) körül tervezzük megtartani az esküvőnket. Tudom még messze van, de érdekelne, hogy kb. mikor kezdjük el a szervezkedést? Már év vége felé, vagy ráérünk január környékén?
Van egy zenekar akiket mindenképp akarunk.
2013. máj. 21. 14:30
11/11 anonim válasza:
Ha mindenképpen az adott zenekart szeretnétek, érdemes már most lefoglalni, sosem lehet tudni. Nekünk most augusztusban lesz az esküvőnk, októberben kezdtük el szervezni, de az egyik zenekar már akkor be volt táblázva júliustól szeptemberig minden hétvégére. Érdemes a szolgáltatókhoz 2-3 időpontra beíratni magatokat, hátha valakinek ütközne, és amikor már mindenki megvan, lehet 1 napra fókuszálni (mi két időpontot adtunk meg, és a vőfélynek csak az egyik volt jó, úgyhogy végül az maradt). A legjobbak hamar elkelnek, így szerintem a zenekart, a vőfélyt, a fotóst (esetleg videóst), a helyszínt érdemes akár egy évvel előtte lefoglalni. Én ruhát próbálni is korán mentem, novemberben még nagy volt a választék a kölcsönzőben (akkor még nem érkeztek meg az új kollekciók, de rá egy-két héttel igen, úgyhogy szerintem ezt is érdemes december környékén elintézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!