Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hónap a legelőnyösebb esküvő szempontjából? Melyik évszaknak mik az előnyei és hátrányai?
A tavasz és a kora Ősz. Jó idő van, semmi sem zavarja az esküvőt. Nincs kánikula, nincs hideg.
A hold állásaira, meg ilyen badarságokra ne gondolj.
Nekünk szeptember elején volt az esküvőnk. Az idő tökéletes volt: meleg volt, de nem volt az a fullasztó hőség, ami júliusban, augusztusban gyakori, úgyhogy időjárás szempontjából szerintem a szeptember eleje, május vége, június eleje a legjobb, hacsak nem imádjátok kifejezetten a forróságot. De az tény, hogy nem valami esztétikus, amikor minden vendégről folyik a smink, ájuldoznak a népek, izzadságfoltos a ruha már 1-2 óra után.
Szóval a hőség szól a nyár ellen, de az is igaz, hogy az emberek akkor érnek rá a legjobban. Nekünk szeptemberben pl már gond volt az messziről jövő rokonoknak, hogy a gyerekeknek már megkezdődött a suli. Volt olyan család, aki ezért nem jött.
Nyáron minden szolgáltató foglalt. Szóval ilyen szempontból a tavasz és az ősz jobb. A tél meg még jobb :), olyankor néha még kedvezményeket is adnak.
A természet szerintem minden évszakban gyönyörű.
Előnyök:
- tavasz és ősz: jó időjárás, nem főszezon
- nyár: általában ráérnek az emberek, szinte biztos, hogy nem lesz eső
- tél: nagyon olcsó minden, szolgáltatók ráérnek
Én télen szeretnék majd házasodni, nekem az a legszebb, és nem kell verekedni a foglaláskor a helyekért.
Nyáron tuti nem tartanám, egyszerűen nem bírom a meleget, és nem akarok rosszul lenni. Esetleg tavasszal vagy ősszel is tartanám, hőmérséklet szempontjából ideális, viszont félek, hogy esni fog.
Nekünk úgy jött össze,hogy 2006.dec.22re kaptunk idöpontot. :)
Szerencsénkre sütött a nap,nem volt hó,egyszerüen gyönyörü idö volt. :)
A késő tavasz és kora ősz.
Pont egy éve volt az esküvőnk. Szép, meleg nap volt, ahogyan ma is az van, bár pár fokkal akkor melegebb volt. És valóban nem kellett se helyért, se semmiért ölre menni. Nem volt az esketés futószalagszerű sem, és senki nem izzadt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!