Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ha több hónap szünet van a polgári és a
templomi esküvő között?
Semmi nincsen. Egy ismerősnek ugyanígy volt, senki nem nézett rájuk furcsán emiatt.
Nekik a lakás miatt kellett hamarabb házasodni, de a lagzira csak később lett pénzük.
2009. ápr. 26. 15:37
Egyik ismerősömék is hasonlóképpen oldották meg, nekik azért volt így, mert így kaptak időpontot.
2009. ápr. 26. 16:06
Én a helyedben csak egyet tartanék, a templomi úgyis felesleges (legalábbis számomra). Persze ha nincs jobb helyre tenni a pénz, akkor csináljatok 2-őt!
2009. ápr. 26. 17:02
4/11 anonim válasza:
Nekünk egy év volt közötte. 2000-ben a templomi nagy dínom-dánommal, majd egy nászút. Rá egy évre meg a polgári (két tanúval) és újra egy nászút! :) Nagyon jó ajánlatok vannak nászutasoknak! :)
2009. ápr. 26. 17:05
semmi nincs. a báttyám 6 éve házasodott, viszont a templomi esküvőre a mai napig nem tudott sajna sor kerülni, viszont megmondták, ha lesz lehetőség biztos megteszik!
(ja és van egy gyönyörű 5 éves kisfiúk, aki a nászúton fogant:D)
2009. ápr. 26. 18:30
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :) ezekszerint ebben csak nekem van valami furcsa..:)
A kérdés: minek 2x házasodni? felesleges pénz.
2009. ápr. 27. 07:34
Nekem kilenc hónap volt a két esküvő között. Az utolsóra pedig az a válaszom, hogy nekem azért kellett két esküvő, mert a templomit is nagyon fontosnak tartom (nem csak mert ez a szokás).
2009. ápr. 27. 11:36
Szia!
Mi először a polgárit tartottuk meg, utána volt a lakodalom.
A templomi esküvőre fél évvel később került sor, szűk családi körben. Akkor is fehér ruhában álltam az oltár elé, hisz ez volt mindig is a vágyam. :-)
A templomi esküvőt mi mindenképp szerettük volna (szoktunk templomba járni), de amikor volt a polgári nem kaptunk az Atyától akkora időpontot. Ezért volt később, de egy pillanatig sem jött szóba, hogy ne tartanánk meg.
2009. ápr. 27. 19:42
10/11 anonim válasza:
nekem májusban volt(2006)a polgári -nadrágban voltam,/itt 2 tanú és mi voltunk csak/ viszont júliusban volt az egyházi annak bizony megadtam a módját.Gyönyörű szép mennyasszonyi ruha, több 100 meghívottvendég(násznéppel)gitáros énekkarral-könnyűzenei és volt komolyzenei rész is 2 kürttel és orgonával.-nászmiével:így 1 órás volt a szertartás.
2009. máj. 7. 13:33
Kapcsolódó kérdések: