Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek 3 hónap alatt meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 3 hónap alatt meg lehet szervezni egy ilyen esküvőt?

Figyelt kérdés

Jövő májusban szeretnénk összeházasodni, de csak akkor ha sikerül az államvizsgám. (Nálunk elég sokan buknak még ott is, plusz van még néhány nehéz tárgyam.) Így akkor január végén végeznék és lenne alig több, mint 3 hónapunk a szervezésre.

Amit szeretnénk:

egyszerű meghívó, nem kell saját tervezésű, meg ilyesmi

Minden vendéget személyesen meghívni

templomi és polgári esküvő

kb 60 vendég, közülük 4-5 koszorúslány

csokrot venni, menyaruha bérelve, vőlegénynek öltönyt venni, mindkettőnknek cipő

vacsora a vendégeknek valamilyen étteremben

(élőzene, tánc, lagzi nem lesz)

3 emeletes torta

Szerintetek erre elég 3 hónap? Vagy a meghívókat is előbb szokás kivinni?

2013. márc. 24. 08:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
talán elég. nem úgy tűnik mintha egy puccos lagzi lenne. viszont amit lehet előbb elintézni azt tedd meg. pl nézegess menyasszonyi ruhákat hogy mi tetszik és már célirányosan mehetsz a szalonba.
2013. márc. 24. 08:48
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Sok dologtol fugg.

A majussal az a gond, hogy foszezon, ha nem jelentitek be idoben, nem lesz idopont, nem lesz hely ahol lehet az eskuvo, nem lesz az a ruha amit szeretnel, vagyis nem feltetlenul lesznek meg ezek, nagyon le lesz korlatozva, hogy mibol mit valaszthattok.

A szervezessel semmi gond nem lenne, hiszen ha jol osszeszeded gyorsan meg lehet csinalni, itt inkabb szolgaltatok, foglaltsaga miatt van nehez dolog.

Termesztesen fugg minden attol, is hogy hol akarjatok tartani az eskuvot (melyik telepulesen)

Miert kell az allamvizsga az eskuvohoz? Persze ertem, hogy szeretned hogy meglegyen, ugye a kovetkezo vizsga az pont juniusban van... Akkor miert majusra tervezitek? Vagy mindenkeppen tavaszit akartok.

Ha nedeked lennek, akkor en szeptemberre tennem, akkor ha majusban sikerul csak (ne adj Isten), akkor is van lehetoseg leszervezni, akkor a szolgaltatokat le tudjatok foglalni, meg a ruhat, a tobbi meg ugye raer kesob is...

2013. márc. 24. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

* neked lennek...

Nalunk majus es junisban van a tavaszi idopont (ket zarovizsga ekkor ketto akkor es a vedes..ezert irtam kulonbozo honapokat

2013. márc. 24. 09:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Egy vidéki kisvárosban lesz az esküvő. Van kb 3-4 étterem, abban bízok, hogy mindegyiket még nem foglalják le.

Nálunk januárban és júniusban van államvizsga. Nagy álmunk a májusi esküvő, így ha csak júniusban végzek, akkor lehet, hogy inkább várunk még egy évet. Csak azzal meg az a baj, hogy az esküvő előtt még nem költöznénk össze, szóval akkor meg sokat kellene külön lennünk. Most csak a szomszéd szobáig kell elmennem itt a koliban, hogy találkozzak vele.

2013. márc. 24. 09:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék semmiből sem puccosat, jó nekünk az átlagos is. Ahogy nézegettem a szolgáltatókat, akár egy autó vagy egy ház árát is el lehetne költeni a nagy napra. :)
2013. márc. 24. 09:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi két hónap alatt szerveztük a miénket,igaz az télen volt,és nem volt templomi.Nem lehetetlen,de a május valóban főszezon,így nem lesz egyszerű.
2013. márc. 24. 09:16
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Hat az eskuvo szervezesenek a hatar a csillagos eg:)

Mi a problema az eskuvo elotti osszekoltozessel, foleg, ha mar az idopontot is kituzitek..?

(Mi is kollegiumbol koltoztunk amugy ossze, 4 szobara laktunk egymastol...bar nekunk csusztak a dolgok, a kozeljovoben tervezzuk az eskuvot, de meg nem tuztunk idopontot...)

En javasolnam, hogy amit tudtok kezdjetek el szervezni most, ha minden idoben megcsinaltok, es van segitseged, akkor nem fog visszavetni a tanulasban sem, ha osszejon januarban akkor meg nagyon l

Aza lesz utana. Aszervezes, ha nem, akkor sem lesz gond szerintem, raadasul nem azon a 4 napon mulik (mert ennyi tuti elmegy az izgalom a nagy nap az utolso simitasok es kipihenes) a vizsga, ha igenaz mar regen rossz.

Amugy nalunk is vannak/voltak buktatasok rendesen...

2013. márc. 24. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy tipp: tegyétek pénteki napra, az nem annyira népszerű, mint a szombatok. Fizetni lehet, hogy így is kell, mert mi pénteken 16órakor tartjuk, de már ez sem hivatali idő...de sokkal több szabad időpont van pénteken.

24N

2013. márc. 24. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Én az időpontot legalább lefoglalnám előre, mind a templomit, mind az polgárit. Ha nem jön össze, akkor max lemondjátok, ennek is biztosan vannak költségei, de inkább ez, minthogy a végén ne legyen esküvő időpont hiány miatt.

A pénteki időpontot a család miatt érdemes fontolóra venni. Nálunk pl. a fél család az ország másik felében él, a párom családja pedig egy harmadik ponton. Ha pénteken tartanánk az esküvőt, nem mindenki tudna eljönni, révén, hogy nem mindenki tud szabadnapot kivenni miattunk. Ezt már a ballagásomon és diplomaosztómon kitapasztaltam a távoli rokonsággal, így én ezt nem tudnám megjátszani sajnos.

Érdemes végig gondolni, hogy nálatok hányan utaznának, kell e emiatt szabadnapot kivenniük, stb.

Egyébként egy relative egyszerű esküvőt szerintem le lehet szervezni három hónap alatt, de ne akkor kezdj el mindenen gondolkozni, addigra tudj mindent, miből milyet akarsz, így könnyebb dolgod lesz és már csak a rendeléseket kell leadni!

2013. márc. 24. 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemesebb időben elkezdeni, a nevesebb és minőségibb szolgáltatók sokszor szezonokra előre foglaltak, írtam erről két cikket - amik bár kifejezetten a fotós kiválasztására és a vele való együttműködésre koncentrálnak - azért a segítségedre lehetnek, ha írsz egy privátot, szívesen elküldöm a linkjüket.

Sok boldogságot és... HAJRÁ AZ ÁLLAMVIZSGÁHOZ! :)

2013. márc. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!