Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap és esküvőnk lesz. De eléggé megváltozott a párom 2 hónapja h 1ütt vagyunk és eljegyzett. Kiderült h anyagiak terén tartozása van és állitólag ezért fura velem? Alig beszél hozzám és félek h valami komolyabb baja lesz.
na akkor 1 kicsit bőveben kifejtem
valójában ő kamionozik és jól keres csak a hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte amugy jó fjta "gazdag "családból származik.én meg sajna az ellentéte vagyok pénz ügyben.de én nem a pénzéért szerettem bele hanem magába abba az emberbe aki mellettem állt minden rossz pillanatomba.ő azt mondja h amit ö elrontott majd ő helyre hozza és nem fogadja el a segitségemet.amugy tudom h korai a házasság de szeretem és ő is szeret.
Szerintem közöld vele, ha abban a hitben vesz el, hogy ha már a felesége leszel, akkor a tartozás fele rád száll, akkor ez bizony bukta, mert nem így van.
Bocs, de ez jutott egyből eszembe. Mégis mi a fenéért akarna 2 hónap után házasodni, pláne, hogy azt írod fél tőle....
Aaaazigen!
Fingod nincs ki, de hozzámész!
Aztán meg jön a következő kérdés:
"Hogy dolgozzam fel, megcsalt a párom! Ő kamionos, egész hónapban nem látom,de most h hazajött kiderült, hogy fűvel-fával kutyával-macskával megcsalt..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!