Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 hónap és esküvőnk lesz. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lány kérdése:

2 hónap és esküvőnk lesz. De eléggé megváltozott a párom 2 hónapja h 1ütt vagyunk és eljegyzett. Kiderült h anyagiak terén tartozása van és állitólag ezért fura velem? Alig beszél hozzám és félek h valami komolyabb baja lesz.

Figyelt kérdés
mit tegyek hogy megnyugtassam?meg valójában fél az esküvőtől is mit tegyek?
2013. júl. 9. 14:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

na akkor 1 kicsit bőveben kifejtem

valójában ő kamionozik és jól keres csak a hitelek másképp jöttek neki össze.nem ugy ahogy tervezte amugy jó fjta "gazdag "családból származik.én meg sajna az ellentéte vagyok pénz ügyben.de én nem a pénzéért szerettem bele hanem magába abba az emberbe aki mellettem állt minden rossz pillanatomba.ő azt mondja h amit ö elrontott majd ő helyre hozza és nem fogadja el a segitségemet.amugy tudom h korai a házasság de szeretem és ő is szeret.

2013. júl. 9. 14:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem közöld vele, ha abban a hitben vesz el, hogy ha már a felesége leszel, akkor a tartozás fele rád száll, akkor ez bizony bukta, mert nem így van.

Bocs, de ez jutott egyből eszembe. Mégis mi a fenéért akarna 2 hónap után házasodni, pláne, hogy azt írod fél tőle....

2013. júl. 9. 14:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem is ismered, mibe szerettél bele?
2013. júl. 9. 14:49
 14/26 A kérdező kommentje:
lehet nem ismerem annyira és ez jogos kérdés.de vannak emberek akik vakon biznak egymásban és lehet szerelem első látásra is.
2013. júl. 9. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
80%
Te jó ég, ezt nem mondod komolyan? 2 hónap alatt meg se lehet ismerni, miről beszéltek ti? Házasság? Ez morbid. Ebből szerintem kis idő múlva válás lesz, ha egyáltalán eljuttok az oltárig. A kapcsolatomban az első pár hónapban még minden rendben volt, pont 3-4 hónap múlva kezdett kiderülni, hogy nagyon nem vagyunk egymáshoz illők. És ez nem változott, csak egyre rosszabb lett, végül már csak veszekedtünk. Szerintem nem normális ez az ember, hogy 2 hónap után eljegyzett:D
2013. júl. 9. 14:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
És 12 mond valamit...
2013. júl. 9. 14:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi, ezt nem értem, találkoztatok, összejöttetek és abban a pillanatban eljegyzett? Hány évesek vagytok? 5? És már most gondok vannak? Hát ne haragudj, de nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatotoknak.
2013. júl. 9. 15:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Négy hónap után összeházasodtok...Itt azt hiszem felesleges bármilyen tanácsot is adni.
2013. júl. 9. 15:11
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Aaaazigen!

Fingod nincs ki, de hozzámész!

Aztán meg jön a következő kérdés:

"Hogy dolgozzam fel, megcsalt a párom! Ő kamionos, egész hónapban nem látom,de most h hazajött kiderült, hogy fűvel-fával kutyával-macskával megcsalt..."

2013. júl. 9. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Mi 22honap utan hazasodtunk... 5.honapos evfordulon kerte meg a kezem. De mind a ketten varni akartunk az eskuvovel. 5.honap utan tuti nem mentem volna hozza, holott happy minden :) gyerkocot meg csak tervezunk... Szerintem ne kapkod el... Raernetek jovore is hazasodni :)
2013. júl. 9. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!