Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez megyek nemsokára. Már készítem a listát, hogy kiket tiltok ki az esküvőről, később meg a gyerekem mellől. Nektek is van listátok?
A nap kérdése...
Ha komoly, ha nem. :)
Nem, nekem azokról van listám, akiket szeretnék meghívni.
Nincsen senki a környezetemben, ismeretségi körömben, akivel rossz viszonyban lennék, így nincsen "tiltólista".
Nekem is az a megérzésem, hogy valószínűleg provokáció ez a kérdés.
Fura kérdés. Nekem nem lenne tiltólistám, eszebe se jutott ilyesmi. Akit nem akarok látni ott azt nem hívom meg. Olyan van, hogy kinek az esküvőjére nem mennék el. Pl.: olyanokéra akiknek az ismerettsége nem egyezik az enyémmel, ergo az esküvőn csak ülnék, mint egy rakás retyetye.
Én nem vagyok mindenkivel jóban, de nem is kell minekivel abban lenni. Akik fontosak nekem és viszont azoknak van ott a helyük, ha ők is így gondolják, kész. Tilólista? Baromság.
Egy ember volt, akit korábban már kishíján feljelentettem zaklatásért és garázdaságért. Ő fenyegetőzött, hogy betoppan, úgyhogy férfi családtagok készenlétben álltak, hogy kivezetik, ha megjelenne.
Ha ez nem kamu és tényleg listát kell írnod az ellenségeidről, akkor biztos kedves, szeretetreméltó ember lehetsz...
Rajta vagyok a listán?
Ha igen akkor le lehetne húzni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!