Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára megyek menyasszonyi ruhát próbálni. Tényleg van olyan, hogy megtalálod az igazi, tökéletes ruhát? Vagy ha már jól áll és egy kicsit tetszik, akkor vegyem meg?
Van ilyen.Talán többszázat néztem végig egy év alatt a neten, hogy kb. tudjam milyet szeretnék.
Egy Esküvő Classic magazinban láttam meg, de remegett a kezem a telefont tartva, mert a magazinban hírdetett ruhák többségének az ára kitesz egy szűkebb családi körű esküvőt is.Mégis amikor rákérdeztem olyan árat mondtak ami mélyen alatta volt annak amiket addig néztem.Elmentem a szalonba felpróbáltam és mondtam h kérem.Nem próbáltam csak ezt az egy ruhát......
Tényleg van ilyen :)
Pár éve még hoszteszként felpróbálhattam pár ruhát(a ruhákban reklámoztuk a szalont), akkor biztos voltam benne, hogy királylányos fazonú ruha kell, nagy szoknyával, pánt nélküli felsőrésszel, mert ezek álltak a legjobban(eléggé magas és vékony is vagyok)3 éve talán véletlen a kezembe akadt egy angol ruhakatalógus, és megpillantottam egy fekete-fehér kollekciót, akkor eldöntöttem, hogy nekem is ilyen lesz :) Ebayen megláttam A ruhát, próba nélkül megrendeltem...És tökéletes volt, én sem akartam levenni(ahogy valaki már írta előttem)Utána néztem még pár ruhát, de egyik se ért nyomába a ruhámnak :) Mindenkinek nagyon tetszett a ruhám, még az extra konzervatív anyukámnak is. A férjem pedig szóhoz sem jutott percekig, amikor meglátott, szerencsére azért, mert annyira tetszettem neki :) Mikor lesz a nagy nap? Ha van még időd, nézz körbe, ha esetleg nem találod meg az első üzletben a tökéletes ruhát :) Sok boldogságot Neked és a párodnak :)
Létezik!
Nálam is jelentkezett ez az érzés, h "hát ez viszonylag jó, lehet, hogy ezt kellene választani", de aztán az eladó hölgy javaslatára felvettem egy ruhát, ami sem a fogason, sem a modellen a fényképen nem mutatott sokat
és az volt A RUHA
és jött a sokak által emlegetett érzés, h igen igen igen tökéletes, gyönyörű vagyok!!!
:))
Te is meg fogod találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!