Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nemsokára megyek menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára megyek menyasszonyi ruhát próbálni. Tényleg van olyan, hogy megtalálod az igazi, tökéletes ruhát? Vagy ha már jól áll és egy kicsit tetszik, akkor vegyem meg?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem tudom,de szerintem ha kicsit tetszik,akkor van viszonyitási alapom hogy ehhez hasonlot keressek....jövö héten megyek próbálni először:)
2014. jan. 8. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Attól függ mit jelent számodra a tökéletes. De tudod, hogy van. Ha valami túl tökéletes, arra senki ne kíváncsi.
2014. jan. 8. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem ami tetszett volna igazán 40 ezer volt de be kell érnem a 15 ezressel de az is szép
2014. jan. 8. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy van "igazi ruha". :) Felpróbáltam jó párat, mígnem az egyik úgy állt rajtam, hogy le sem akartam venni utána. Előtte volt több olyan is, ami tetszett, de egyik sem volt olyan érzés, hogy tökéletesen érzem magam benne, mindegyikben találtam olyan apróságot, ami nem annyira tetszett.
2014. jan. 8. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen.Talán többszázat néztem végig egy év alatt a neten, hogy kb. tudjam milyet szeretnék.

Egy Esküvő Classic magazinban láttam meg, de remegett a kezem a telefont tartva, mert a magazinban hírdetett ruhák többségének az ára kitesz egy szűkebb családi körű esküvőt is.Mégis amikor rákérdeztem olyan árat mondtak ami mélyen alatta volt annak amiket addig néztem.Elmentem a szalonba felpróbáltam és mondtam h kérem.Nem próbáltam csak ezt az egy ruhát......

2014. jan. 8. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én sok ruhát próbáltam ki is választottam egyet, ami nagyon tetszett, olyan volt mint amilyet elképzeltem. Pánt nélküli, viszonylag egyszerűbb A vonalú picike abronccsal rózsaszín hímzéssel. Anyukám viszont ragaszkodott hozzá, hogy még egy helyre nézzünk el, mert úgy könyörgött ki egy késő esti időpontot. Szóval elmentünk. Ott gyönyörű ruhák voltak, a szalonos (egyben varrónő) csaj tündér. Mutatott egy ruhát ami úgy annyira nem tetszett a fogason, hogy próbáljam fel, mert azzal egy fél órája lett kész és még próbálni se próbálta senki, és ő úgy megnézné valakin. Felvettem és egyszerűen tökéletes volt A RUHA! Szóval igfen van, hogy megtalálod. Nekem 1,5 éve volt az esküvőm, de még mindig nem láttam olyan ruhát amit szívesebben felvettem volna, most is azt a ruhát választanám.
2014. jan. 9. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg van ilyen :)

Pár éve még hoszteszként felpróbálhattam pár ruhát(a ruhákban reklámoztuk a szalont), akkor biztos voltam benne, hogy királylányos fazonú ruha kell, nagy szoknyával, pánt nélküli felsőrésszel, mert ezek álltak a legjobban(eléggé magas és vékony is vagyok)3 éve talán véletlen a kezembe akadt egy angol ruhakatalógus, és megpillantottam egy fekete-fehér kollekciót, akkor eldöntöttem, hogy nekem is ilyen lesz :) Ebayen megláttam A ruhát, próba nélkül megrendeltem...És tökéletes volt, én sem akartam levenni(ahogy valaki már írta előttem)Utána néztem még pár ruhát, de egyik se ért nyomába a ruhámnak :) Mindenkinek nagyon tetszett a ruhám, még az extra konzervatív anyukámnak is. A férjem pedig szóhoz sem jutott percekig, amikor meglátott, szerencsére azért, mert annyira tetszettem neki :) Mikor lesz a nagy nap? Ha van még időd, nézz körbe, ha esetleg nem találod meg az első üzletben a tökéletes ruhát :) Sok boldogságot Neked és a párodnak :)

2014. jan. 10. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Létezik!

Nálam is jelentkezett ez az érzés, h "hát ez viszonylag jó, lehet, hogy ezt kellene választani", de aztán az eladó hölgy javaslatára felvettem egy ruhát, ami sem a fogason, sem a modellen a fényképen nem mutatott sokat

és az volt A RUHA

és jött a sokak által emlegetett érzés, h igen igen igen tökéletes, gyönyörű vagyok!!!

:))

Te is meg fogod találni!

2014. jan. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!