Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen férjhez menni. Kinek mi a véleménye?
Hugomnak volt egy nagyon jo baratnoje altalanos iskolaban, en is ismerem es szeretem a lanyt.
O 14 evesen jott ossze a parjaval. 10 eve vannak egyutt, a gyermekuk 1,5 eves, nagyon szeretik egymast, terveznek testvert is a gyermeknek.
Masik pelda. Gimis osztalytarsnom, 18 evesen jott ossze a ferjevel, most vannak egyutt 9 eve es 3 honapos a kisbabajuk.
Roluk nem gondolnam hogy valaha szetmennenek, nagyon jo a kapcsolatuk. Nekem is ok adnak némi remenysugarat, bar en mar a második hazassagomat taposom...
Szoval szerintem siman lehet a tietek is sikeres! :) Sok boldogsagot! :)
A fiatalon házasodók mind azt gondolják, megtalálták az igazit, aztán 99%-uk érettebb korára (ami általában a 20-as évek második fele) akkorát változik a személyisége, hogy mégis szétválnak útjaik. Se te, sem pedig mi nem tudhatjuk, melyik típusba estek, bár jóval(!) gyakoribb, hogy ezek a házasságok válással végződnek.
Véletlenül belefutottam egy válaszodba, ami szerint a pasit 15 évesen ismerted meg, aztán 2 év után otthagytad, szeretőnek tartottad másfél évig egy másik férfi mellett, majd ismét összejöttetek és 4 hónap után összeházasodtatok. Ez alapján a te helyzetedről úgy gondolom, hogy felelőtlen, elkapkodott döntés volt, egy napig nem voltál még egyedülálló és érzelmileg önálló, valamint ha úgy adódik, az értékrendedbe belefér a szeretőtartás. Valóban csoda, hogy a párod fejében mindezek tudatában nem szólalt meg a vészcsengő, de erősen rá is fogja nyomni a kapcsolatotokra a bélyegét 1-2 év múlva, mikor alábbhagy a tűz, és képesek lesztek egymás hibáit is észrevenni. Alapesetben egyébként azt feltételezném egy ma 19 évesen házasodó személyről, hogy annyira egyértelműek a buktatók, hogy bizonyára volt esze százszor végiggondolni, ő tudja, mi a jó neki. Ha naiv volt, akkor pedig majd a másodiknál okosabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!