Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 19 évesen férjhez menni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forevernow kérdése:

19 évesen férjhez menni. Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, 4év után februárban hozzámentem a páromhoz.. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről.

2015. ápr. 27. 21:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
77%

Hugomnak volt egy nagyon jo baratnoje altalanos iskolaban, en is ismerem es szeretem a lanyt.

O 14 evesen jott ossze a parjaval. 10 eve vannak egyutt, a gyermekuk 1,5 eves, nagyon szeretik egymast, terveznek testvert is a gyermeknek.

Masik pelda. Gimis osztalytarsnom, 18 evesen jott ossze a ferjevel, most vannak egyutt 9 eve es 3 honapos a kisbabajuk.

Roluk nem gondolnam hogy valaha szetmennenek, nagyon jo a kapcsolatuk. Nekem is ok adnak némi remenysugarat, bar en mar a második hazassagomat taposom...

Szoval szerintem siman lehet a tietek is sikeres! :) Sok boldogsagot! :)

2015. ápr. 27. 22:05
 32/49 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem felesleges, a tinikapcsolatok 99%-a nem tart sokáig, épp azért, mert a felek még maguk is gyerekek, nem ismerik önmagukat. Nálatok is ez a helyzet, majd 10 év múlva jót nevetsz rajta, ennyi :)
2015. ápr. 27. 22:08
 33/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hozzászólást, még mindig úgy gondolom, hogy meglepően pozitívak vagytok és ennek örülök..
2015. ápr. 27. 22:26
 34/49 anonim ***** válasza:
95%

A fiatalon házasodók mind azt gondolják, megtalálták az igazit, aztán 99%-uk érettebb korára (ami általában a 20-as évek második fele) akkorát változik a személyisége, hogy mégis szétválnak útjaik. Se te, sem pedig mi nem tudhatjuk, melyik típusba estek, bár jóval(!) gyakoribb, hogy ezek a házasságok válással végződnek.

Véletlenül belefutottam egy válaszodba, ami szerint a pasit 15 évesen ismerted meg, aztán 2 év után otthagytad, szeretőnek tartottad másfél évig egy másik férfi mellett, majd ismét összejöttetek és 4 hónap után összeházasodtatok. Ez alapján a te helyzetedről úgy gondolom, hogy felelőtlen, elkapkodott döntés volt, egy napig nem voltál még egyedülálló és érzelmileg önálló, valamint ha úgy adódik, az értékrendedbe belefér a szeretőtartás. Valóban csoda, hogy a párod fejében mindezek tudatában nem szólalt meg a vészcsengő, de erősen rá is fogja nyomni a kapcsolatotokra a bélyegét 1-2 év múlva, mikor alábbhagy a tűz, és képesek lesztek egymás hibáit is észrevenni. Alapesetben egyébként azt feltételezném egy ma 19 évesen házasodó személyről, hogy annyira egyértelműek a buktatók, hogy bizonyára volt esze százszor végiggondolni, ő tudja, mi a jó neki. Ha naiv volt, akkor pedig majd a másodiknál okosabb lesz.

2015. ápr. 27. 22:30
 35/49 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is. Igen így volt, sokat tanultam az esetből és mégegyszer nem tenném meg. Kerestem az utamat, nem tudtam, mit akarok. De mostanra eldöntöttem, és nem keveset gondolkodtam rajta, a párom meg mégtöbbet a történtek miatt.. Most már itt vagyunk és nagyon szeretnénk, hogy működjön a dolog.
2015. ápr. 27. 22:34
 36/49 anonim ***** válasza:
94%
A házasság csak egy papír. A közös gyerek már komoly elkötelezettség. Na de a közös hitel mindent visz:)
2015. ápr. 27. 22:36
 37/49 A kérdező kommentje:
Hitel nem lesz, inkább éhen halok..gyerek is csak akkor, ha biztos körülmények közé érkezik :)
2015. ápr. 27. 22:37
 38/49 anonim ***** válasza:
91%
Nem ér elég figyelem az életedben, hogy vadidegenek elé veted magad, hogy "naaa, mit szóltok hozzám?"
2015. ápr. 27. 22:46
 39/49 A kérdező kommentje:
nem..feltűnési viszketegségem van.. Amúgy csak unatkoztam :D
2015. ápr. 27. 22:49
 40/49 anonim ***** válasza:
90%
Lehet egyébként, hogy nem azon lepődnek meg, hogy férjnél vagy, hanem hogy a középkorú férfi veled nem az apád, hanem a férjed.
2015. ápr. 27. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!