Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Forevernow kérdése:
19 évesen férjhez menni. Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, 4év után februárban hozzámentem a páromhoz.. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről.2015. ápr. 27. 21:11
41/49 A kérdező kommentje:
ebben is van valami.. Nekem így természetes, de az évek alatt lassacskán megértettem, hogy más nem úgy lát minket mint mi magunkat.
2015. ápr. 27. 22:52
42/49 anonim válasza:
Azért elég furcsa lenne, ha nem szoktad volna még meg, hogy más korodbelinek a 40-es emberek a felmenői, nem pedig a szeretői.
43/49 anonim válasza:
Orosz rulett.
Ráadásul ez tipikusan az az eset, hogy nyerni semmit nem nyertek vele. Csak azt, hogy elmondhatod, feleség lettél, elkeltél. Hát ha ez a legfontosabb, akkor legyen.
45/49 Czipó Éva válasza:
Szerintem mindenki más, nem lehet sablonokat ráhúzni egymásra. Én örülök, hogy nem mentem hozzá a 19 éves kori szerelmemre és a férjemet is csak később, 25 évesen ismertem meg. De nem egy ismerősöm van, aki tizenévesen ismerte meg a szerelmét és boldogok együtt.
Nektek sok boldogságot kívánok és drukkolok, hogy 80 évesen is úgy fogjátok egymást szeretni, mint most!
46/49 anonim válasza:
47/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezzel a linkkel mit szerettél volna.. Előtted valaki már idézte a dolgot, aki akarta, elolvasta.. Tényleg így volt, megbántam, amit tettem, de mindketten azt mondjuk, hogy ez kellett ahhoz, hogy most itt legyünk egymással.
2015. ápr. 28. 15:59
48/49 anonim válasza:
Igazad van, tényleg idézték előttem. A véleményem az, hogy ha másfél évig szeretőt kell tartanod ahhoz, hogy rájöjj, ez a pasi életed szerelme, akkor ott bajok vannak, de ne legyen igazam. Nem mondom, hogy rossz lépés, hogy férjhez mentél, mert szerintem ez is kell a fejlődésedhez, de szerintem még sokat fogsz érni, változni, fejlődni, és úgy gondolom, nem ez a házasság lesz a végállomás. Nem akarlak megbántani azzal, hogy ezt leírom. Egyszer valaki nekem is levezette ugyanezt az első páromnál (mi nem házasodtunk), de nem hittem neki. Igaza volt, az ember változik, minden kapcsolatból tanul. Biztosan lesz sok haszna ennek a házasságnak, és ahogy előttem is írták, a tapasztalatokat majd a következőben fogod igazán kamatoztatni.
49/49 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is.. Igen, kizárva semmi nincs, majd meglátjuk mi lesz. Az biztos, hogy a párom nagyon ragaszkodó és mellette mostanra én is az lettem. Aztán hogy ez elég vagy sem, azt az idő majd eldönti.
2015. ápr. 29. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!