Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/180 anonim ***** válasza:
28%

Tudod, amikor pl. az egész napját megkeseríti valakinek a munkahelyén használt 4-5 fénymásoló, 3-4 nyomtató, 5-6 számítógép, stb., akkor nulla kedve van még munkaidő után is.

Istenem, te szegény....🫠😂 szörnyű nehézségek...

júl. 15. 08:54
 102/180 anonim ***** válasza:
76%
Én csak a decathlonban láttam olyat, hogy egyáltalán nincs hagyományos pénztár, viszont itt csak bele kell szórni egy "dobozba" a termékeket és fizetni. Minden más üzletben hagyományos is van, oda kell beállni és ennyi. Egyébként én is oda szoktam, ritkán használok automatát.
júl. 15. 09:04
 103/180 anonim ***** válasza:
39%

De éppen akkor nem működik a hagyományos, mert nincs pénztáros hozzá!

Amúgy #101 azt nem fogod fel, hogy egy MUNKÁT végeztetnek el veled, ingyen.

Ilyen alapon a patikában is kikeverhetnéd magadnak a gyógyszert, a vízműveknél megtisztíthatnád a vizet, a villanyosoknál tekerhetnél egy kis áramot... semmi gond, nem?

júl. 15. 11:47
 104/180 anonim ***** válasza:
45%

"szörnyű nehézségek"

Nem nehézségek, hanem olyan körülmények, amelyek magyarázatot adnak arra, hogy miért nagyobb az igény a pénztárosokra még mindig, mint az önkiszolgáló kasszákra.

júl. 15. 11:49
 105/180 anonim ***** válasza:
28%
103, még mindig a saját cuccaiddal "bajlódsz", nem más vásárlónak. El ne cippeljék helyetted hazáig?
júl. 15. 12:36
 106/180 anonim ***** válasza:
0%

Ez sima demagógia volt.

A villamos műveknél is magadnak tekernél áramot! Akkor indulsz?

júl. 15. 12:41
 107/180 anonim ***** válasza:
60%

103!

Dehogy végeztetnek veled munkát, eddig is ezt csináltad, bepakoltad a kosárba, felpakoltad a szalagra, lepakoltad a szalagról. Most is ugyanezt kell csinálni. Régen a boltokban az eladó adott mindent, az nem probléma, hogy már évtizedek óta a vásárló szedi össze magának?

júl. 15. 12:41
 108/180 anonim ***** válasza:
44%

"a saját cuccaiddal "bajlódsz""

De bajlódik. Ha ő nem bajlódna, a cég meg mégis hozzá akarna jutni a pénzéhez, akkor a cég emberének kéne vele bajlódnia. Tehát valakit illene megfizetni a bajlódásért: ha a cég emberét nem, mert nincs pénztáros, akkor őt, mert ő intézi a pénztárosi teendőket.

júl. 15. 12:42
 109/180 anonim ***** válasza:
60%

"eddig is ezt csináltad, bepakoltad a kosárba, felpakoltad a szalagra, lepakoltad a szalagról. Most is ugyanezt kell csinálni"

Nem, attól, hogy bepakolom a kosárba, aztán felpakolom a szalagra, még nem lesz minden beblokkolva. Tehát más teendő is van.

A pénztárosokat kiképzik a feladatra, mielőtt a kasszába ültetik őket. Erre egyáltalán nem lenne szükség, ha annyira egyszerű lenne, mint ahogy be akarod állítani.

júl. 15. 12:44
 110/180 anonim ***** válasza:

109-es!

Minimális a plusz feladat. Az automatáknál van kiképzett pénztáros, ha szükséges. Egyébként az automata pénztárakat azért találták, hogy bárki tudja használni, nem kell hozzá kiképzés. Először a telefon is olyan volt,hogy bemondtad kit akarsz hívni és a telefonközpontban egy ember intézte a dolgokat. Most meg saját magadnak kell tárcsázni. Akkor ez is baj?

júl. 15. 12:53
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!