Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy idegen rátok ír Messeng...

Ha egy idegen rátok ír Messengeren mit csináltok vele? Válaszoltok?

Figyelt kérdés
ma 05:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elolvasom. Ha ismerkedni vagy kereskedni akar akkor tiltom.
ma 05:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem szoktam reagálni, elolvasom maximum aztán archiválom az üzenetet. Legutóbb azzal írt rám valami csaj, hogy ő most a komfortzónáját feszegeti, úgyhogy azt találta ki, hogy minden héten egy másik idegennel szeretne online kávézni, engem meg X csoportban talált (ahol írni sem szoktam, maximum nagy ritkán lájkolok valamit), szimpatikusnak tartott… Hát, egyedibb szöveg volt, de 99%, hogy valami MLM-es volt az is.

Ismerkedni vágyó férfiaknak sem írok vissza, nem szorulok ilyesmire és nem is szeretek online ismerkedni.

ma 05:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A szimpi válaszolok neki, ellenkező esetben tiltom.
ma 05:46
 4/12 kürtőskalácska ***** válasza:

Válaszolok nekik.

A csalók a harmadik mondatnál lebuknak.

ma 06:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Eleve engedélyekbe teszi azt meg hónapok mulva ha talán eszreveszem mivel nem nézem.

Ilyen adok veszek csopikban is kulo jelzik hogy "irok privit", es olyankor nézem csak az engedélykéréseket

ma 06:25
 6/12 anonim ***** válasza:
*külön jelzik
ma 06:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül észreveszem, elolvasom. Ha csak egy sziát ír, megkérdezem, honnan ismerjük egymást, válasz függvényében pedig vagy beszélek vele, vagy reakció nélkül törlöm és tiltom.
ma 06:27
 8/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Nem tudnak rám írni idegenek Messengeren :)

Ha itt írnak rám, akkor attól függ, mit akar. barátkozásban, beszélgetésben benne vagyok, de amikor valaki vitatkozni akar egy válaszomon, azzal nem foglalkozom.

ma 06:37
 9/12 anonim ***** válasza:

-Ismerlek?

-Nem

-akkor mi a faxxnak írkálsz?

Ennyi

ma 07:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Hónapokig levelezgetünk, néha küldök neki néhány száz dollárt, de nemsokára meglátogat és az szuper lesz.
ma 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!