Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/180 anonim ***** válasza:
44%

"Az automatáknál van kiképzett pénztáros, ha szükséges. Egyébként az automata pénztárakat azért találták, hogy bárki tudja használni, nem kell hozzá kiképzés."

Akkor minek áll ott a kiképzett - és eleve miért képezték ki őt? :D

júl. 15. 12:56
 112/180 anonim ***** válasza:
60%

Azért áll ott, mert az esetek 10%-ában szükség lehet segítségre. Pl visszavonni valamit, életkorhoz kötött termékek vásárlásánál, stb. Azért képezték ki, hogy legyen segítség,ha kell, valamint a hagyományos pénztár kezelésére képezték ki.

Egyébként már írtam, én is hagyományost használok, de nincs bajom az automatával, aki nem szereti, az ne használja. Ha senki nem használná,beszüntetnék.

júl. 15. 13:04
 113/180 anonim ***** válasza:
42%
111, hogy az ilyen életképtelen emberek helyett csináljon bármit...
júl. 15. 13:31
 114/180 anonim ***** válasza:
57%
Akár a kasszába is beülhetne. Azoknak, akik képesek használni az önkiszolgálót, úgysincs szükségük segítségre.
júl. 15. 13:36
 115/180 anonim ***** válasza:
45%

114-es!

De így egy ember elég 6-8, vagy mégtöbb kasszához.

júl. 15. 14:19
 116/180 anonim ***** válasza:
56%

"így egy ember elég 6-8, vagy mégtöbb kasszához"

Tehát mégiscsak az az oka az egésznek, hogy minél kevesebb embert kelljen fizetni ezért az igenis munkáért...

júl. 15. 15:47
 117/180 anonim ***** válasza:
0%

Mi más oka lenne?

Még úgy is, hogy meg kell venni a drága gépeket, és betanítani a vásárlókat... akik jogosan ellenkeznek.

júl. 15. 15:58
 118/180 anonim ***** válasza:
56%
Akkor mégiscsak munka tehát. Vagyis aki elvárja, hogy akkor fizessék is meg őt érte, nem mond hülyeséget.
júl. 15. 16:07
 119/180 anonim ***** válasza:
67%
Hoztam popcorn mindenkinek aki csak a fotelháborút jött olvasni :D
júl. 15. 19:35
 120/180 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodjon le mindenki a p*csába, majd beszüntetik az önkiszolgálókat, ahol meg nincs elég munkaerő, (sok helyen nincs) azokat a bótokat szépen bezárják, azt mehettek másik bótba, azér’ a benzinpénzér’ amit azon spóroltatok, hogy nem dógoztatok ingyen a cégeknek. Vagy ha az se tetszik, ellehet menni vadászni furkósbottal. Az mennyivel jobb lesz, mint az önkiszolgáló :D Problem solved. Géniuszok :D
júl. 15. 19:48
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!