Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?
Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??
A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P
Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.
Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.
Igazságtalan akárhogy is nézzük.
"Az automatáknál van kiképzett pénztáros, ha szükséges. Egyébként az automata pénztárakat azért találták, hogy bárki tudja használni, nem kell hozzá kiképzés."
Akkor minek áll ott a kiképzett - és eleve miért képezték ki őt? :D
Azért áll ott, mert az esetek 10%-ában szükség lehet segítségre. Pl visszavonni valamit, életkorhoz kötött termékek vásárlásánál, stb. Azért képezték ki, hogy legyen segítség,ha kell, valamint a hagyományos pénztár kezelésére képezték ki.
Egyébként már írtam, én is hagyományost használok, de nincs bajom az automatával, aki nem szereti, az ne használja. Ha senki nem használná,beszüntetnék.
114-es!
De így egy ember elég 6-8, vagy mégtöbb kasszához.
"így egy ember elég 6-8, vagy mégtöbb kasszához"
Tehát mégiscsak az az oka az egésznek, hogy minél kevesebb embert kelljen fizetni ezért az igenis munkáért...
Mi más oka lenne?
Még úgy is, hogy meg kell venni a drága gépeket, és betanítani a vásárlókat... akik jogosan ellenkeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!