Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok enni olyan helyeken...

Szoktatok enni olyan helyeken ahol svédasztal van ? Mi a véleményetek róla ár érték arányban ?

Figyelt kérdés
Szerettek oda járni ?

tegnap 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Én csak szállodában ettem svédasztalnál, nagyon jó volt, de ott ez benne volt az árban. Budapesten a Trófeáról hallottam, elég vegyesek voltak a vélemények.
tegnap 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahol régen laktam, ott volt egy ilyen étterem, ahová gyakran jártunk. Nagyon sok választék volt édesség és főétel terén is, igazából ilyen nagy választékkal még egy "svédasztalosnak" nevezett étteremnél sem találkoztam, és mindezt pár ezer forintért.

Ár-érték arányban megéri annak, aki sokat eszek, vagy aki nagyon változatosan eszik. Ha valaki viszont mindig pl. csak egy adag rántott húst eszik, azt azért valamennyivel olcsóbban megtudja tenni egy egyszerű étteremben is.

ma 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Trófea brutálisan túlárazott. Csak sátoros ünnep alkalmával érdemes még elgondolkodni is rajta. Ha pukkadásig zabálod magad, még akkor is drága.
ma 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Szállodákban manapság a reggeli mindenképp, de jórészt a többi étkezés is svédasztalos. Több dolog miatt szeretem. Nagy választék van, biztos találok olyat, ami ízlik. Annyit és annyiszor veszel, amennyit szeretnél. Ez különösen a reggelinél előnyös, mert bőséges reggeli esetén az ebédet ki is lehet hagyni, csak valami leves vagy szendvics elegendő ebédre.
ma 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Nem járunk valami sűrűn ilyen helyekre, viszont szállodákban valóban egyre inkább elterjedt dologról van szó. Maga az elgondolás, az esetek többségében, szerintem remek, a megvalósításon tud néhány esetben félremenni a dolog. És nem feltétlenül a személyzeten, hanem a többi vendégen is tud bukni a dolog, amikor összetapogatnak mindent, nem a kihelyezett csipesszel, kanállal veszik el az ételt, meg hasonlók.

Pedig amúgy jó elgondolás, mert így hátha kevesebb ételt kell kidobni, és az ember is kedvére választhat, neki tetsző ételt és mennyiséget, szabadon variálva.

ma 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!