Én csak szállodában ettem svédasztalnál, nagyon jó volt, de ott ez benne volt az árban. Budapesten a Trófeáról hallottam, elég vegyesek voltak a vélemények.
jan. 7. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?
2/6 anonim válasza:
Ahol régen laktam, ott volt egy ilyen étterem, ahová gyakran jártunk. Nagyon sok választék volt édesség és főétel terén is, igazából ilyen nagy választékkal még egy "svédasztalosnak" nevezett étteremnél sem találkoztam, és mindezt pár ezer forintért.
Ár-érték arányban megéri annak, aki sokat eszek, vagy aki nagyon változatosan eszik. Ha valaki viszont mindig pl. csak egy adag rántott húst eszik, azt azért valamennyivel olcsóbban megtudja tenni egy egyszerű étteremben is.
jan. 8. 00:13
Hasznos számodra ez a válasz?
3/6 anonim válasza:
A Trófea brutálisan túlárazott. Csak sátoros ünnep alkalmával érdemes még elgondolkodni is rajta. Ha pukkadásig zabálod magad, még akkor is drága.
jan. 8. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
4/6 anonim válasza:
Szállodákban manapság a reggeli mindenképp, de jórészt a többi étkezés is svédasztalos. Több dolog miatt szeretem. Nagy választék van, biztos találok olyat, ami ízlik. Annyit és annyiszor veszel, amennyit szeretnél. Ez különösen a reggelinél előnyös, mert bőséges reggeli esetén az ebédet ki is lehet hagyni, csak valami leves vagy szendvics elegendő ebédre.
jan. 8. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
5/6 anonim válasza:
Nem járunk valami sűrűn ilyen helyekre, viszont szállodákban valóban egyre inkább elterjedt dologról van szó. Maga az elgondolás, az esetek többségében, szerintem remek, a megvalósításon tud néhány esetben félremenni a dolog. És nem feltétlenül a személyzeten, hanem a többi vendégen is tud bukni a dolog, amikor összetapogatnak mindent, nem a kihelyezett csipesszel, kanállal veszik el az ételt, meg hasonlók.
Pedig amúgy jó elgondolás, mert így hátha kevesebb ételt kell kidobni, és az ember is kedvére választhat, neki tetsző ételt és mennyiséget, szabadon variálva.
jan. 8. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?
6/6 anonim válasza:
Szállodákban szoktam, az elgondolás jó lenne, de a megvalósítás legtöbbször gusztustalan - és erről a vendégek tehetnek. A covid alatt vagy úgy nézett ki, hogy a pincérnek mondtad mit kérsz és ő szedett, vagy kötelező volt műanyagkesztyű használata a kiszedéshez. Ekkor jöttem rá, hogy maga a svédasztal mennyire nem higiénikus: mindenki összefogdossa a kiszedőt, de előtte áll az ételek fölött, rákrehácsol, beszél felette és köpköd. A legutóbbi svédasztalos ellátás után beteg is lettem, illetve az emberek jelentős része hajlamos túlzabálni magát a korlátlan lehetőségek láttán, ami kívülállóként is undorító. Ez utóbbi mondat a Trófeára is igaz: a nyitásnál a legtöbben telerakják ételekkel az asztalukat, de nem tudják megenni, végül ott hagyják, ami nettó ételpazarlás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!