Vettem egy csomó kaját kettőnknek a haverommal másnap reggelire és tök jó svédasztalt csináltunk,erre fingott egy sunyit az asztalnál és még beszólt nekem hogy csak azoknak a kajáknak a szaga lehet amit hoztam. Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 14:30
1/8 anonim válasza:
Én csak azt nemnértem hogy hogy lehettek haverok ha ennyira nem egyezik a humorotok.
2/8 A kérdező kommentje:
De hát nem is vicces hogy a drága jó kajákra fogja ami egy csomó pénzembe került. :(
2023. júl. 25. 14:57
4/8 anonim válasza:
#2 neki az volt, te meg nem vetted a poént. Nem akarok belemenni hogy kinek nincs humora, vagy hogy mi a vicces mi a nem mert teljesen relatív. Csak azt nem értem hogy ha nki ilyen stílusú viccei vannak te meg ezeket sértésnek veszed akkor mi az ami miatt közösködsz vele?
5/8 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt vele miért nem mered megbeszélni, miért hozzánk fordulsz?
6/8 anonim válasza:
Legalább ertekelned hogy ilyen rohadt vicces haverod van bástya
7/8 anonim válasza:
Azt kellett volna mondanond neki hogy "igen direkt fingszagu kajakat vettem neked mert tudom hogy az ilyen szereted, utana ihatsz szarszagu kólát is amibe belehugyoztam"
🤣🤣🤣
8/8 anonim válasza:
:)
Ne foglalkozz vele. :)
Kívülről próbálj meg ránézni a szituációra; és úgy vicces. :):)
Engem megmosolyogtatott. :):) Nekem sem lett volna szimpatikus a beszólása; de végtéreis, vicces haverod van. :):)
Ha nem veszed komolyan, amit mondott ... :) Ne beszólásként tekints rá. !! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!