Ha két házastárs vagy kapcsolatban élő személy összekap valamin, akkor már az ingatlanukat másnap fel kell rakni az internetre hogy eladó?
Figyelt kérdés
Ilyet miért csinálnak az emberek?
Azonnal fellángolásból miért tesz ilyet több ember?
Persze aztán vannak akiki ki békülnek.
Azt vettem észre hogy ezt leginkább nők csinálják.
2022. júl. 4. 18:50
1/15 anonim válasza:
Szerintem meg nincs ilyen!
Akik csak "összekapnak", azok nem hirdetik másnap az ingatlanukat.
2/15 A kérdező kommentje:
#1 Sajnos van ilyen, érdekes módon több is, azért is kérdezem.
2022. júl. 4. 18:55
5/15 A kérdező kommentje:
4 Éppen ezt kérdem én is.
2022. júl. 4. 19:02
6/15 anonim válasza:
Szerintem sincs ilyen, de senki nem hirdetheti saját elgondolásból a közös ingatlant - akár nő, akár férfi - mert ezt közös akarattal lehet.
7/15 A kérdező kommentje:
De van ilyen sajnos, több emberről is tudom aki ezt csinálta vagy éppen ezt csinálja, ezért is foglalkoztat ez a kérdés.
2022. júl. 4. 19:07
8/15 anonim válasza:
Akkor ott nem csak összekapás volt, hogy ki nem törölte fel maga után a vizet, hanem súlyos dolgok, kibékíthetetlen ellentétek, vagy csak kihűlt a kapcsolat.
Legfeljebb nem kötik az orrodra!
9/15 anonim válasza:
Kérdező, írj már néhány példát az "összekapásokra" ami után hirdetik az ingatlant, ha már ennyire képben vagy "több emberről tudva"!
10/15 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy aztán végül az emberek nagyrésze meggondolta magát és levették a hirdetést.
2022. júl. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!