Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha vásárolni megyek, minek...

Ha vásárolni megyek, minek legyek még pénztáros is az önkiszolgáló kasszánál?

Figyelt kérdés

Minek kényszeríti rám az üzlet az ő munkájukat, mikor nekem nincs pénztáros képzésem?? Hogy hogy csinálhatom ezt a munkát??

A saját időmet rabolom, mert néha szöszmötölök valamelyik áruval és egy élő pénztáros sokkal gyorsabban dolgozik mint én. :P

Este már csak önkiszolgáló kassza van, így nincs választás.

Ha már valaki az önkiszolgáló kasszát használja, bizonyos árumennyiségnél adhatnának órabért, levonhatnák a fizetendő összegből a "pénztáros" munkámat.

Igazságtalan akárhogy is nézzük.

máj. 7. 23:44
 161/180 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, mit nem lehet azon érteni, hogy az EGÉSZ kód sérült. A számok IS.

Vagy tényleg ennyire hülyének nézed a pénztárost, hogy nem ismeri a számokat?

júl. 27. 13:22
 162/180 anonim ***** válasza:
37%

"nem munkát végeztetnek veled ... Rendelj házhoz."

Az hogy jön ide? Mit old meg? Az egy olyan szolgáltatás, amire annak nyilván nincs igénye, aki odamegy a boltba. Akkor miért tenné? Egyszerűen csak arra van igénye, hogy ne őt dolgoztassák pénztárosként.

júl. 27. 13:22
 163/180 anonim ***** válasza:
28%

Az hogy jön ide? Mit old meg?

Hogy nem érzed magad pénztárosnak, te agyatlan, fogyatékos 😁😂 azt oldja meg. További jó sírást.

júl. 27. 13:36
 164/180 anonim ***** válasza:
24%

Másfélszeres áron.

Csak gratulálni tudok!

júl. 27. 13:41
 165/180 anonim ***** válasza:
84%
Ahozz, hogy kasszás legyen valaki, már nem kell végzettség. Az üzlet ezzel az élő munkaerő bérén akar spórolni. Valóban idegesítő, amikor egy telipakolt bevásárlókocsival van az ember. Ha csak pár dolgot veszek, akkor praktikus az önkiszolgáló, rövidebb a sor és gyorsan végzek.
aug. 3. 09:33
 166/180 anonim ***** válasza:
84%
Tegnap voltam önkiszolgáló kasszánál, nem jegyeztem meg a hülye nevű bagett nevét, valamit beütöttem, de ugye nem egyezett a súly. Utána volt egy 2%-os sör, kellett a pénztáros jóváhagyása. Nagyon körülményes volt így.
aug. 3. 12:43
 167/180 anonim ***** válasza:
55%

Rengeteg olyan dolog van, amit régen szakképzett ember csinált, de mára egyszerűsödött annyit a folyamat, vagy csak elhiszik, hogy halandó ember is képes megcsinálni, hogy már mindenki maga intézi.

Például a boltokban a termékek összeszedése (valaha mindent kérni kellett), vagy a tankolás, ezek is már önkiszolgáló módon zajlanak, de mondhatnám a liftek kezelését is akár.

aug. 3. 18:14
 168/180 anonim válasza:
84%
Az a jó, mikor beszarik a gép, és alig majd nagy nehezen találsz egy ott dolgozot, aki szintén nagy nehezen megoldja a problémát, majd végeztél, azt hiszed, már megvagy, de kifele menet szembesulsz azzal, kéne a blokk is, hogy kiengedjenek🤣🤣Utálatos valami
aug. 3. 23:36
 169/180 anonim ***** válasza:

167: Mindenhol ez van, próbálják az emberi munkaerőt kiváltani, ahol lehet.

Vagy csak tényleg annyira leegyszerűsödött valami, hogy sokkal kevesebb hozzáértést, szakértelmet, érzéket kíván. Ilyen pl az autó vezetés. Ma nem csak azért van több embernek jogsija, mert több az autó és a mostani generáció rátermettebb, hanem mert annyira leegyszerűsödött maga a vezetés, hogy a kevésbé rátermettek is meg tudják oldani. Még a szüleink fiatal korában is nehezebb volt autót vezetni, nem volt ennyi kütyü, biztonsági, kényelmi és segédberendezés, többet is kellett (és lehetett is) szerelgetni az autókat, ma annyi, hogy tisztában vagy a pedálok, kormány, kapcsolók működésével és egy átlag 50 kilós 18 éves lány vagy fiú is el tud vezetni egy batár városi terepjárót is. Régen egy Trabant, Wartburg, Lada, Skoda kifogott volna rajtuk, de akár egy későbbi Opel vagy Suzuki is.

aug. 4. 09:16
 170/180 anonim válasza:
54%
Butaság, hogy egy új autót könnyebb vezetni. Vezettem mar 50 milliósat is, semmivel se volt vele könnyebb, mimt egy Twingoval pl. 😄 Nem annyira kenyelmes, nem annyira gyors, kb ennyi. Kényelem, gyorsaság,vaganykodas másról nem igazán szól a drága autó.
aug. 4. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!