Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha folyton olyan...

Mit tegyek ha folyton olyan érzésem van hogy el akarok tűnni mindenki elől?

Figyelt kérdés
Nem szeretek a középpontba lenni, nem szeretem ha fotóznak, nem szeretem ha rólam van szó, nem szeretem ha néznek, nem rakok ki sehova semmit magamról.
jan. 8. 01:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Családdal milyen a viszonyod? Barátaid vannak azért?
jan. 8. 01:45
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
A szüleiddel laksz még, tanulsz? Nekem akkor volt egy ilyen korszakom, amikor rossz volt a középsulis környezetem. Nem használsz instát, facebookot sem egyáltalán? Az nem olyan nagy baj.
jan. 8. 02:18
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

én is ilyen voltam, bár ne lettem volna

idővel jobb lesz de egy csomo jo dologbol kimaradsz és nagyvaloszinuséggel nem fejlödnek majd ugy a szocial képességeid ahogy kellenének (de ne legyen igazam, és legyél boldog intro ahogy vagy :) )

jan. 8. 02:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Félelmi állapotok, feszültség okozza, aki introvertált annál csak rosszabb, az extrovertáltakat is durván befordíthatja. Bármilyen trauma kiválthatja.
jan. 8. 03:40
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
Felmerül a kérdés, h akkor ez a kérdésed amolyan segélykérés?
jan. 8. 03:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy biztos, hogy elégedetlen vagy magaddal.

Van bárki akit a szülőkön kívül közelebb tudtál engedni magadhoz, akivel tudtál vagy tudsz beszélgetni?

Munkahelyen vagy suliban milyen a kapcsolatod az emberekkel?

jan. 8. 06:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ez általános:

- Nem szeretek a középpontba lenni, nem szeretem ha fotóznak,

- nem rakok ki sehová képet...ez pl. sok embernél van, egyre kevesebben töltögetnek fel., én sem már évek óta.

jan. 8. 06:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Azon én is kiakadok, hogy manapság mindenki arcába odanyomják a kamerát. Aztán még 10 év után is feltűnnek a finoman szólva kínos felvételek, fotók. Régen már rég feledésbe merült volna, de a hülyéje átmenti az új telefonjára, vagy előkeresi valahonnan és úgy hordozza körbe mint egy szent grált. Igen itt volt az a hülye nemnormális, a vállalhatatlan pofájával! És ezek a legjobb cimboráim.
jan. 8. 08:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha néznek, de még azt sem, ha valaki mellettem ül és az én monitoromat nézi. Más is van ezzel így. Olyan munkakört érdemes választani, ahol nem hátrány, hogy nem szeretsz a középpontban lenni és megoldható a háttérmunka. Lehet, hogy új helyen / környezetben vagy most és több figyelem irányul rád. Akiket nem kedvelsz, azzal nem kell jópofizni. Legyen meg a saját kis társaságod, pár ember, akikben megbízol, az ő érdeklődésük nem fog zavarni. Én nem is nagyon szimpatizálok azokkal, akik folyton szerepelni vágynak, meg percenként szelfi stb.
jan. 8. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!