Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma mennyire jellemző, hogy...

Ma mennyire jellemző, hogy egy meleg párnak beszólnak, esetleg megverik őket az utcán, ha kézenfogva sétálnak?

Figyelt kérdés
tegnap 09:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Voltak már erre példák, de nem hinném, hogy folyton ettől kéne rettegni. Ha nem akarnak feltűnést kelteni, akkor tömegközlekedésen, utcán ne fogják meg egymás kezét és kész. Bármilyen furcsa, két azonos nemű ember kapcsolata sosem lesz olyan természetes mások számára, mint a hetero kapcsolatok. Bár hozzáteszem, én a hetero párok esetében sem szeretem, ha pl. a mozgólépcsőn nyalják-falják egymást. (nem a sima kézenfogásra gondolok, az szerintem senkit nem zavar)
tegnap 10:10
 2/28 anonim ***** válasza:
27%

Emiatt nem hiszem hogy már megvernének ahhoz beszarik.

Menjetek szaladjatok kézen fogva legyjetek szabadok érezzétek jól magatokat. Ha valaki beszól nevessetek ki és adjatok egymásnak egy csókot vagy mit tudom én

tegnap 10:27
 3/28 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki hogy attól még én őt szeretem teljes szívemből nem fogok rád mozdulni mert férfi vagy nyugi van
tegnap 10:28
 4/28 anonim ***** válasza:
74%
Hát ne sétáljatok kézenfogva akkor. Nem nagy kunszt. 🤷‍♂️🤷‍♂️ Ahogy csókolózni sem kell a nyílt utcán, heteróknak sem.
tegnap 11:15
 5/28 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem a kézenfogva mászkálás gyerekes, felnőttként is heteróknál egyfajta magamutogatás. "Nézd ő a párom, nézd mi egy pár vagyunk!".

Bár aki ezen kiakad, az is ugyanolyan gyerekes:)

tegnap 11:18
 6/28 anonim ***** válasza:
51%
#5 Neked gyerekes, másnak nem. Mi nem azért szoktunk kézenfogva sétálni, mert bárkinek is bizonygatni akarjuk, hogy összetartozunk, hanem egyszerűen jó érzés. Kár, hogy mások ezt nem tudják átélni és gyáva magyarázatokat gyártanak arra, hogy miért szerintük miért ciki.
tegnap 11:37
 7/28 anonim ***** válasza:
0%
5# Szerintem is gyerekes. Az, hogy ők egy pár, csak rájuk tartozok, senki másra.
tegnap 11:44
 8/28 anonim ***** válasza:

És a kézen fogás miért gyerekes?

Régen is fogták egymás kezét idősebbek is fogják kezét külföldön is fogják egymás kezét. Én is szerettem néha megfogni a kezét.

Ez nem csak az hogy ő az én párom, de baszus miért ne lehetne azt is büszkén vállalni.

Én alvás közben is volt hogy fogtam a kezét és nem azért mert ragaszkodok hozzá hanem jól esett hogy az én kis kezem az ő tenyerében pihen.

Egy kézfogásba nincs se szexualitás sem kisajátítás kivéve ha a másik nem akarja éppen hogy megfogd de te rászorítasz. Annyi hogy kötődtök egymáshoz. Már kötődni is baj?

tegnap 12:29
 9/28 A kérdező kommentje:
#4 Akkor is bosszantó, hogy nincs társadalmi egyenlőség. Úgy érzem magam, mint az 1934-45 közötti Németországban.
tegnap 12:44
 10/28 anonim ***** válasza:
Jövök mint egy kiskutya aki beszól nektek amiatt hogy kézen fogva mentek megugatom őket
tegnap 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!