Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma mennyire jellemző, hogy...

Ma mennyire jellemző, hogy egy meleg párnak beszólnak, esetleg megverik őket az utcán, ha kézenfogva sétálnak?

Figyelt kérdés
tegnap 09:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Faaasz ki van már azzal , hogy az embereknek mindennel bajuk van.
tegnap 12:50
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
Én nem fogok beszólni senkinek, aki kézenfogva megy a párjával. De ha a nyílt utcán egymásnak esnek, és dugni kezdenek, akkor lehet felvonom a szemöldökömet.
tegnap 12:53
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Max azt mondom magamban, JÁjjj de feltűnősködnek, hogy fogják egymás kezét. Gagyi...
tegnap 12:55
 14/28 A kérdező kommentje:
Itt nem smárolásról, dugásról van szó, hanem sima kéz a kézben járásról. Nem itt élek, csak sokszor járok vissza a szüleim miatt, és mert szeretek itt lenni. Az viszont bosszant, hogy az utcán nem tehetem meg azt, amit Ausztriában igen.
tegnap 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:
14# Kit érdekel???? De tényleg.. Miért nem teheted meg? Senki nem fog belédkötni. Fogd meg nyugodtan. Azt viszont hadd írhassam le itt, hogy nekem az ilyen fura. Heteróktól is.. A véleménynyilvánításhoz pedig jogom van, még. Azt hiszem.
tegnap 13:04
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
14# Van törvény Magyarországon, hogy nyílt utcán nem foghatjátok meg egymás kezét? Mi vaaan?? Bocs, de ez kész agyf#sz, amit mondasz...
tegnap 13:06
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg ez a legnagyobb bajod, hogy SZERINTED nem sétálhatsz Magyarországon kézenfogva, mert hogy megvernének? Irigylem a problémádat.. Egyébként meg, én is meleg vagyok, és ha lenne párom, valahogy nem éreznék ingerenciát arra, hogy kézenfogva sétáljak a párommal.
tegnap 13:09
 18/28 A kérdező kommentje:
#16 Igen, a törvény szerint megtehetem, de a való életben minimum leköpnének, rosszabb esetben kórházban kötnék ki.
tegnap 13:16
 19/28 anonim ***** válasza:
18# Ezt te el is hiszed? Ha valami elmaradott cigánytelepen sétálsz, akkor talán, de szerintem egy Budapest belsőn senki le se szarja... Én ezért nem fognám meg melegként a párom kezét (ha lenne), mert csak egyszerűen nem akarnék feltűnösködni, és reklámozni, hogy én meleg vagyok. Magánügy.
tegnap 13:21
 20/28 anonim ***** válasza:
19# Vagy, csak olyan helyen tenném, ahol mindenki más is meleg...
tegnap 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!