Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 16 évesként hol tudnék önkénte...

16 évesként hol tudnék önkénteskedni?

Figyelt kérdés
A táborok, amiket eddig néztem, azokra már sajnos lejárt a jelentkezési határidő. A legtöbb idősek otthonába 18+ a korhatár. Tudtok ajánlani valamit? Leginkább egészségügyi dologra gondoltam, de igazából bárhova megyek nagyon szívesen. Előre köszönöm a válaszaitokat!

tegnap 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Gyere csatornát felrakni.
tegnap 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Állatmenhelyek?
tegnap 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Helyileg hol?
tegnap 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem bármelyik kórházban szívesen veszik. Templomokban is esetleg. Nevelőotthonokban szintén.
tegnap 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Önkénteskedni akarsz vagy iskolai közösségi szolgálatra menni?

Az egészségügyi intézmény egyáltalán nem biztos, hogy egyénileg fogad, ugyanis komoly ellenőrzés kell melléd, nem valószínű, hogy vállalják. Gyerekotthonba esetleg, játszani a kicsikkel, fel kell velük venni a kapcsolatot.

tegnap 19:32
 6/11 Psycho ***** válasza:
29%
Lehet hülyeséget mondok, de tűzoltóság? Mintha hallottam volna, hogy lehet náluk így fiataloknak önkénteskedni (bocs, ha badarságot írtam)
tegnap 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Ételosztás.
tegnap 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
29%
Hajléktalanoknak.
tegnap 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Ifjú polgárőr lehetsz, vagy menhelyre is mehetsz, bár szerintem oda nehezebb bejutni, mint a Polgárőrséghez, mert még a gatyádba is benéznek kb.

Én mikor gimis voltam akkor városi fesztiválon önkénteskedtem, meg voltam a kézműves házban is, kisebb gyerekeknek készítettem elő a másnapi foglalkozásokhoz eszközöket, stb. Igazából jó volt mind, főleg hogy barátokkal mentem.

tegnap 21:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a sok segítőkész választ! #5 nem közösségi szolgálat, hanem kifejezetten önkéntes munka
ma 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!