Hogyan tudnék ténylegesen segíteni a rászorulóknak?
Egyszerűbb olyanoknak segíteni, akiket ismersz. Az ismerőseid között nézz szét, kinek, miben tudsz segíteni. Több értelme van, mint az intézményesített formáknak, meg a vadidegenek segítésének. Az idegenként felkaroltak szokták aztán akár meg is ölni végül azokat akik segítenek nekik, mert mindig egyre több kell. Tele van a híradó ilyen esetekkel. Nem bűnözőket kell támogatni.
Csodálkoznál mennyi ember szorul ilyen-olyan segítségre, csak szégyellik és nem mondják, próbálják a látszatot tartani. Bizonyos helyeken kisebb szakmunkákra (villanyszerelés, vízszerelés nincs pénzért sem ember, mert mindenkinek a többszázezres, sőt milliós munkálatok kellenek, a szegény öregeknél, meg csöpög a csap, lyukas a tető, rossz a lámpa érintkezése, szétesnek dolgok, és ők maguk meg nem tudják megcsinálni. Szüleimnek vettem egy lámpát, egy éve nem találok senkit aki feltenné nekik. (Én sem tudom feltenni.) Ha látó szemmel nézel szét, rengeteg lehetőséget fogsz találni a segítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!