Szóvá tennétek vagy sem hogy odamentem időpontra és
buktam?
Figyelt kérdés
Kozmetikába voltam bejelentkezve. Szabit kellett kivennem emiatt. A kedves kozmetikus nem mentette el a számom ezért nem tudott szólni nekem, hogy ma nincs mert regegel a kutyáját sos el kellett vinni az állatorvoshoz műtétre. Nekem még a benzin is pénzbe van. Elnézést kért de ennyi. Egy kicsit pipa vagyok most, pedig nem szokásom. Nekem jól esett volna egy: A kövi kozmetikát megcsinálom ingyen ha már ekkorát hibáztam.
Keressek új helyet vagy szóvá tennétek?
tegnap 09:52
1/9 anonim válasza:
Keress új helyet! Ez pofátlanság. Ő se örülne fordítva, ha te nem jelennél meg.
tegnap 10:02
2/9 anonim válasza:
Elég gáz, hogy ilyenért veszel ki szabit. Amúgy megbízhatatlan a kozmetikus, új helyre kell menni.
tegnap 10:04
3/9 anonim válasza:
#2 Miért lenne gáz, hogy szabadságot vesz ki? Én is szoktam kivenni egy-egy napot, amikor magammal foglalkozom és olyan dolgokat csinálok, amiket máskor nem (fodrászat, vásárlás, városnézés)
tegnap 10:05
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos muszáj volt kivenni mert nem volt máskor időpontja, nekem meg sürgős volt.
tegnap 10:10
5/9 anonim válasza:
Szóvá nem tenném, mert ha utólag, a te hatásodra ajánlana fel egy időpontot, már egyikőtök sem jó szájízzel jelenne meg az időponton.
Legfeljebb mondd meg neki, hogy vesztett egy ügyfelet, mert megérted a problémáit, de ő is értse meg, hogy ugyanannyi jogod lett volna elvárni, hogy időben lemondja az időpontodat, mint ahogyan ők állandóan nyavalyognak azért, ha más nem jelenik meg az időponton.
tegnap 10:12
6/9 anonim válasza:
Hármasnak jár a pont.
tegnap 10:12
7/9 anonim válasza:
Nem mennék többet oda. A mai világban alap, hogy tudjuk egymás elérhetőségeit, ha meg mégse, akkor van saját fb vagy bármilyen oldala, amit csak az nem lát, aki nem akarja, kirakja oda és előre elnézést kér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!