Taxisok,ha lattok egy alvo (nem csoves) embert fekudni az utcan hajnalban ,odamentek hozza es kinyomozzatok,hol lakik es haza viszitek ?
Elvileg van penz az illetonel vagy ,akivel lakik kifizeti.
Siman aldozatul eshet rablas,emberrablak,szervkereskedelemnek az ilyen ember.
Szerintem meg borravalot is erdemeltek,ha ilyen ugyfelet hazajuttattok .
A kerdest a sok magat hullareszegre ivo felelotlen fiatal ihlette.
Ha szervkereskedő lennék, nekem pont nem kellene egy mattrészeg csöves selejtes májjal. Eleve nem hiszem, hogy ez a szervkereskedelem biznisz úgy zajlik, ahogy az urban legendekben (csapóajtó a próbafülkében, satöbbi). Rengeteg mindennek kell egyeznie donor és páciens között, random elrabolt emberek közt lehet, hogy évekbe telne, amíg találnál egy olyat, aki jó (addig meg egyrészt a szervre váró ember sorra kerülne törvényesen is, másrészt meg elkapnának a zsaruk).
A fekvő részeget sokkal inkább fenyegeti a kihűlés, a kizsebelés vagy hogy elütik.
Nem vagyok taxis de nagy ívbe lesz4rnám az ilyen csőcseléket.
A taxisra rátámadhatnak, össze hányják, hugyozzák, fossák a taxit - a taxis bevételi forrását. Nem biztos hogy bárki is kifizetné az útjukat. Lehet ők fenyegetőznének a végén feljelentéssel. (rengeteg ilyet olvasni, hogy elhagytak valamit, egy jó indulatú ember visstavitte és nem köszönömöt kapott hanem ordibálást, fenyegetőzést/rendőrt hívtak rá)
Max rendőrt hívnék rájuk, ha nő az illető. Ne erőszakolják meg..
"De azt is eltudom képzelni, hogy ha annyira kivan ütve a lány, a taxis is berakja neki a brét egy félreeső helyen."
Ez is elképzelhető cselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!