Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mostanában sokszor látok...

Mostanában sokszor látok fiataloknál oroszul mondatokat. Teszem hozzá helytelenül. Miért lett ez most ekkora "divat"?

Figyelt kérdés

Tehát miért írnak oroszul mondatokat, ha nem tudnak? Kb összes google fordítóval van megcsinálva, és néha elborzadok, hogy ezt miért kellett?

Nincs sok közöm hozzá, de biztos vannak itt fiatalok akik tudnak nekem válaszolni. És kérdésem nem provokálni akarja a fiatalokat, meg háborút indítani.

2021. ápr. 29. 17:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert tetszik nekik.
2021. ápr. 29. 17:16
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
я не знаю...
2021. ápr. 29. 17:17
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Kit érdekel
2021. ápr. 29. 17:17
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Mert menőz mintha tudna oroszul, de megtanulni már kemény dió lenne...
2021. ápr. 29. 17:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Téged kedves hármas, mert te válaszoltál a kérdésre! :)
2021. ápr. 29. 17:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát én sem 2-es! :D Viszot a 4-es egy elég korrekt választ adott. Köszönöm!
2021. ápr. 29. 17:21
 7/18 A kérdező kommentje:
Viszont*
2021. ápr. 29. 17:21
 8/18 anonim ***** válasza:
17%

Ném bónyulult, Szérjózsa, ném bónyulult. Órosz lénni tömőr, lényeget jól átádja.

Há mégsem, jönni Ígor, segíteni búvárkódni pálack nelkül.

2021. ápr. 29. 17:31
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Nem tudom, hogy a magam 32 évével beletartozok - e a "fiatalok" halmazba, de elmondom, miért szoktam oroszul írni. Én felvállalom, hogy nem helyesen írok/beszélek oroszul, de szeretném megtanulni, és ezért írok néha orosz mondatokat, de csak olyan posztokba, amiket én és a barátaim látnak facebookon. Instán már nem annyira figyelek erre a beállításra, így ott láthatsz tőlem helytelen orosz mondatokat, de igyekszem helyesen írni. Nem Google Translate- et használok egyébként, hanem Deepl translatort, ami mérföldekkel jobb, de persze hiba itt is becsúszhat. Mindenesetre, röviden: Gyakorlok, és ha valami oroszul tudó ember kijavít, örülök neki. :)
2021. ápr. 29. 18:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a meglátásom, hogy mostanság az egész szláv kultúra divatba jött a fiatalok körében, ami önmagában nem baj, csak nagyon felületes a tudásuk. Vannak ilyen facebook oldalak, meg mémek, pl squatting slavs in tracksuits, amik oké egyszer még viccesek esetleg, de ilyen nagy mennyiségben már nem. Nekem az a bajom, hogy a nem szláv fiatalok, amikben benne vannak a magyarok is, meg a többi európai fiatal, sokszor azt gondolják, hogy attól, ha ismételgetnek olyan szavakat mint bljaty, szuka és kurwa akkor majd menők lesznek, illetve hogy szláv kultúra kimerül abban, hogy adidas melegítőt hordanak és vodkát isznak, meg hardbasst hallgatnak. Szóval gondolom ezzel van összefüggésben az, hogy oroszul próbálnak írni.
2021. ápr. 29. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!