Mostanában sokszor látok fiataloknál oroszul mondatokat. Teszem hozzá helytelenül. Miért lett ez most ekkora "divat"?
Tehát miért írnak oroszul mondatokat, ha nem tudnak? Kb összes google fordítóval van megcsinálva, és néha elborzadok, hogy ezt miért kellett?
Nincs sok közöm hozzá, de biztos vannak itt fiatalok akik tudnak nekem válaszolni. És kérdésem nem provokálni akarja a fiatalokat, meg háborút indítani.
Mert ez a menő náluk mostanság, de engem is megmosolyogtat, mikor látom, hogy oroszul van a nevük leírva facebookon, és az is helytelenül.:'D
Vagy mikor instán kitesznek egy orosz idézetet sztoriba valami zenei aláfestéssel. Lelki szemeim előtt van, ahogy kiguglizza, hogy " deep Russian quotes", és aztán kiválaszt random egyet, hogy instára kiposztolja. Egyrészt, gyanítom, hogy a követők 90%-a nem ért oroszul és ahhoz meg lusta, vagy nem érdekli annyira, hogy megnézze a jelentését google fordíban. Tehát, ennek így nem értem az értelmét...:DD
Mert mások ezzel akarnak menőzni.(csak nem tudnak utánna nézni mit írnak , akkor csak röhögni lehet😂)
Én szeretem,amikor a szüleim mesélnek azokról az időkről, amikor még az orosz volt a kötelező nyelv. :) Amikor még nem az angol hódított. Érdekelnek a nyelvek.
Mert kinőtték a vámpírokat, vérfarkasokat.
(Biztos van olyan is, aki gyakorol, mert tanulja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!