Ha a párotok sír odamentek megvigasztalni, átölelni és ha igen akkor csak átölelitek és annyi vagy végig amíg sír ott vagytok mellette?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 06:20
1/7 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretném, ha ölelgetne. Hagyjon inkább egyedül.
Engem bosszant a sok szomorúság. Sírja ki magát, aztán beszélgetünk, megvigasztalom, ölelgetem.
2/7 anonim válasza:
Meg se fordulna bennem, hogy ne menjek oda hozzá és ne öleljem végig..
Ez alap dolog.
3/7 anonim válasza:
Csak akkor sír ha szakítani akarok. Olyankor meg pont nincs kedvem ölelgetni miután szemét volt.
4/7 anonim válasza:
Én nagyon utálom az érzelgősködést, de nyilván megkérdezném hogy mi a probléma, és felajánlanám hogy meghallgatom ha esetleg ki akarja magából beszélni. Sírás közben nem ölelgetném, engem is zavar ha valaki megpróbál körbeugrálni amikor szomorú vagyok.
5/7 anonim válasza:
Ha férfi az illető,akkor ő csak ne sirjon,hanem mutassa meg,hogy hiszti nélkül is képes helytállni. A nő sirhat nyugodtan.
6/7 anonim válasza:
Férjem van. Nagyon ritkán sír, de akkor ott már nagy baj van. Természetesen átölelem és mellette vagyok ameddig kell. Én azért többször sírok. Ő is mellettem van, megbeszéljük, semmit sem fojtunk magunkba. Ha valamelyikünknek baja van, az a másik napját is megpecsételi, és a probléma közös lesz.
7/7 anonim válasza:
Magatol jon, helyzet is lehet szazfele. Sose kivulrol nezem es gondolom meg, mit fogok lepni. Azonkivul a masiknak meg a rezduleset is erzekelem, alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!