Fiúk! Csináltatok már olyat, hogy odamentetek beszélgetni egy ismeretlen lányhoz pl. buszon?
Figyelt kérdés
Volt már hogy egy lányban csak megtetszett valami és odamentetek hozzá?
A filmek tele vannak ilyenekkel de én a valóságban még sosem láttam hasonlót.
Csak nem elég bátrak hozzá, vagy meg sem fordul a fiúk és férfiak fejében, hogy ismeretlenül közelítsenek ilyen módon egy lányhoz?
Van aki tényleg csinált már ilyet?
Ha igen milyen dumával mentetek oda?
És mit szólt a lány? :)
2023. febr. 4. 23:25
2/35 anonim válasza:
Nem, csak megfordult a fejemben. Utólag sajnáltam hogy nem voltam elég bátor. De míg ott a lehetőség, nem tudok szabadulni a gondolattól hogy mi van ha nagyon bunkó módon utasít vissza.
3/35 anonim válasza:
Pedig van ilyen. Hozzám csak a bolondok jöttek eddig oda felszedni. Volt egy nagyon magas vékony szőke kék szemű barátnőm na neki mindennapos volt ez. De őt se irigylem bakker boldog boldogtalan bepróbálkozott.
4/35 anonim válasza:
Egyszer kétszer csináltam ilyet vagy bepróbálkoztam ilyen filmes hülyeséggel is, de randi nem lett belőle, bár ettől függetlenül kedvesek voltak.
5/35 anonim válasza:
Igen, én csináltam. De nem lett belőle semmi komoly.
6/35 anonim válasza:
Én ifjú koromban elég bátor voltam és csináltam ilyeneket.Kb.70-80% szép finoman elhajtott.De,20% vette a lapot és ismerkedtünk.És ezek többnyire le is feküdtek nekem.Sztem elég jó arány.
7/35 anonim válasza:
Buszon soha nem megyek oda, 99% hogy zavarni fogok.
8/35 anonim válasza:
Buszon általaban beszélgetek azzal aki mellém ül, hacsak nem nagyon elutasítóak.
9/35 anonim válasza:
#6:
Aztán most ezzel marhára fel kell vágnod, hogy megdugtad őket, mi? Amúgy meg "ők" és nem "ezek", te kis hímsovi.
10/35 anonim válasza:
Isten ments, mászkálhatnék évekig a bíróságra szexuális zaklatásért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!