Fiúk! Csináltatok már olyat, hogy odamentetek beszélgetni egy ismeretlen lányhoz pl. buszon?
Volt már hogy egy lányban csak megtetszett valami és odamentetek hozzá?
A filmek tele vannak ilyenekkel de én a valóságban még sosem láttam hasonlót.
Csak nem elég bátrak hozzá, vagy meg sem fordul a fiúk és férfiak fejében, hogy ismeretlenül közelítsenek ilyen módon egy lányhoz?
Van aki tényleg csinált már ilyet?
Ha igen milyen dumával mentetek oda?
És mit szólt a lány? :)
Igen, volt többször. Simán csinálom ezt.
Próbálok keresni valami ürügyet, hogy kérdezzek tőle valamit. Valahogy próbálok elkezdeni beszélgetni vele. Aztán ez bejön, vagy nem...
Ha a lány nyitott, unatkozik, vagy éppen szimpatikus vagyok neki, akkor belemegy a társalgásba. Van, amikor a spontaneitás, vagy a szemfülesség, vagy az udvariasság is segít.
#7 vagy bármelyikőtök! Miből gondoljátok hogy zavarni fogtok? Azt tudom, hogy ha egy lány telefonozik, olvas, vagy füles van rajta, akkor nem nagyon megy oda senki, mert ezek a tevékenységek annyira lekötik, hogy lehet hogy tényleg csak zavarna az illető. Vagy ha igazából nem is zavarna, akkor sem jön oda, mert fél hogy félbeszakít valamiben. Én ezt meg is értem, így én se mennék oda senkihez.
De azoknál a lányoknál, akik nem csinálnak éppen semmit, csak nézelődnek például, náluk is azt gondoljátok, hogy zavarnátok?
Ja, és #14, szerencsés vagy :D
#17 de jó! :)
Velem mindig az van, hogy ülök a buszon és látom hogy néz engem egy srác (meg néha egy-két pedofilnak tűnő alak... ). Szinte hallom ahogy gondolkozik hogy oda merjen-e jönni, vagy sem. De még senki sem volt elég bátor 😅
Lehet hogy velem van a baj, hogy mindenki csak gondolkodik, de végül senki sem jön oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!