Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Csináltatok már olyat,...

Fiúk! Csináltatok már olyat, hogy odamentetek beszélgetni egy ismeretlen lányhoz pl. buszon?

Figyelt kérdés

Volt már hogy egy lányban csak megtetszett valami és odamentetek hozzá?

A filmek tele vannak ilyenekkel de én a valóságban még sosem láttam hasonlót.

Csak nem elég bátrak hozzá, vagy meg sem fordul a fiúk és férfiak fejében, hogy ismeretlenül közelítsenek ilyen módon egy lányhoz?

Van aki tényleg csinált már ilyet?

Ha igen milyen dumával mentetek oda?

És mit szólt a lány? :)

2023. febr. 4. 23:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
81%
#20 ha tetszik akkor mosolyogj rá mikor rádnéz :) ha ilyet tapasztalnék, lehet én is bátrabb lennék.
2023. febr. 5. 23:09
 22/35 anonim ***** válasza:
33%
Hány éves vagy kérdező?
2023. febr. 5. 23:11
 23/35 A kérdező kommentje:

#21 egyszer mosolyogtam, de olyan volt mintha azzal végképp megfutamítottam volna😅 Az illető megilletődött, zavarba jött. Azután nem nézett tovább (csak amikor azt hitte hogy nem látom :D)

#22 16 vagyok

2023. febr. 5. 23:18
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
#23 kár. Nem gondoltál rá ezután hogy akkor te menj oda hozzá? :) Nem lenne benne semmi különös, inkább értékelendő lenne :)
2023. febr. 5. 23:20
 25/35 A kérdező kommentje:
#24 nem, nem nagyon gondoltam ilyesmire. Nem szeretnék a nyakára mászni senkinek. Ha ők nem szeretnének beszélgetni, akkor én nem szeretném erőltetni. Illetve lehet, hogy egyszer lesz majd olyan ember akihez úgy érzem, hogy oda kell mennem ha ő nem fog jönni. De még nem jártam így senkivel.
2023. febr. 5. 23:26
 26/35 anonim ***** válasza:
74%
#25 ezt gondolja a másik is rólad hogy nem szeretne a nyakadra mászni vagy tolakodni, és így úszik el mindkettőtök számára egy lehetőség:D
2023. febr. 5. 23:41
 27/35 A kérdező kommentje:

#26 tudom, és igazad van. De nem tudom, hogy hogyan valtoztathatnék.

Az ember azt gondolná (nyilvánvalóan nem feltétlenül így van), hogy a fiúk bátrabbak. És ha ők nem mernek akkor te minek menj? Ha akarnak majd megszólítanak.

Pedig nagyon jól tudjuk hogy egy lány is lehetne olyan bátor, hogy odamegy egy sráchoz. Csak valamiért sokan hiszünk abban, hogy a fiúnak kell előbb érdeklődést mutatnia. Ha ő nem akkor mi miért? A lányok ilyenek. Bár én úgy gondolom hogy ez nem egészen jó így, mégsem teszek ellene semmit.

Mellesleg aki a mostani világban odamegy egy fiúhoz, az általában nagyon k@rvásan viselkedik. És ha tudod, hogy te nem viselkednél úgy, akkor is félsz hogy mások mit gondolnak rólad. Ennek sem így kéne lennie... De mégis félsz más emberek megbélyegzésétől

2023. febr. 5. 23:56
 28/35 anonim ***** válasza:
73%
#27 Hát nem tudom, én nem ezzel azonosítom a kurvás viselkedést ha egy lány odamegy egy sráchoz. Meg szerintem ehhez amúgy sem kell úgy viselkedni, nem tudom milyen példát láttál hogy ezt gondolod. Egyébként elviekben egyenlőség van a nemek között :D A fiúk meg attól félnek hogy a lányok nem értékelik a bátorságot, és ha nem jönnek be nekik akkor bunkó módon utasítják vissza őket. Amikor én szemtanúja voltam olyan eseteknek hogy a lány ment oda a sráchoz, a srác sosem bunkózott ha nem jött be neki a dolog, bár biztos van ilyenre is példa, de úgy tűnik hogy sokkal kevesebb, szóval a lányoknak szerintem kevésbé van félnivalójuk ha a nagy általánosságot nézzük :)
2023. febr. 6. 00:09
 29/35 anonim ***** válasza:
69%

27#

"Mellesleg aki a mostani világban odamegy egy fiúhoz, az általában nagyon k@rvásan viselkedik"

hát nagyon tévedsz!

Azért nem lép feléd, mert fél az elutasítástól, és sokszor történt már vele, hogy nem örült a döntésnek, vagy túl jó csaj vagy. Önbizalomhiányosok pont ilyenek.

2023. febr. 6. 07:52
 30/35 anonim ***** válasza:
21%
Olvasgasd inkább a tini párkapcsolat kategóriát
2023. febr. 6. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!