Fiúk! Csináltatok már olyat, hogy odamentetek beszélgetni egy ismeretlen lányhoz pl. buszon?
Volt már hogy egy lányban csak megtetszett valami és odamentetek hozzá?
A filmek tele vannak ilyenekkel de én a valóságban még sosem láttam hasonlót.
Csak nem elég bátrak hozzá, vagy meg sem fordul a fiúk és férfiak fejében, hogy ismeretlenül közelítsenek ilyen módon egy lányhoz?
Van aki tényleg csinált már ilyet?
Ha igen milyen dumával mentetek oda?
És mit szólt a lány? :)
#28 Tudod igazából az ilyen helyzetekben, a lányok sokkal jobban tartanak más lányok véleményétől, mint a fiúkétól. Szóval nem egészen a nemi egyenlőségre vagy egyenlőtlenségre akartam rávilágítani, hanem a női társadalom működésére, és annak furcsaságaira.
És persze megértem, hogy egy fiú fél a visszautasítástól, de egy lány is ugyanúgy fél. És hiába van nemi egyenlőség, az a dolog hogy,, a férfi kezd" szerintem eléggé megmaradt. Nálam is inkább ez a sorrend. Persze ez sok embernél máshogy működik, és azzal sincs semmi baj, sőt szerintem is tök jó ha egy lány kezdeményez előbb. Csak az én környezetemben nem látni túl sok ilyen esetet
"Nem szeretnék a nyakára mászni senkinek. Ha ők nem szeretnének beszélgetni, akkor én nem szeretném erőltetni. Illetve lehet, hogy egyszer lesz majd olyan ember akihez úgy érzem, hogy oda kell mennem ha ő nem fog jönni."
És még te tettél fel kérdést :D
Tudom hogy fiúkhoz szól a kérdést, de legalább ők is így gondolják :D
Én rettegek attól hogy a többi utas mit gondol ha rámozdulok egy lányra a buszon(főleg reggel fél nyolckor, mikor szinte mindenki egymás nyakába liheg, aztán meg elcsuklik a hangom vagy hasonló és meghaltam)
De lehet csak túlaggógdom
Nem.
Néhányszor előfordult évekkel ezelőtt, hogy 1-2 lány próbálkozott az utcán vagy a buszon, buszmegállóban. Jól esett, mert nem éreztem magam akkora okádéknak, a social média rombolja az emberek önbecsülését. Ezekből egy kis beszélgetésen és egyszer egy ölelésen kívül semmi nem történt, és többet beszéltek inkább ők, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!