Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne tenni az ellen...

Hogyan lehetne tenni az ellen hogy túl perverz módon viselkedek fiúk között, fiúkkal?

Figyelt kérdés
Valószínűleg meleg vagyok és ki vagyok éhezve a fiúkra, így amikor látom őket sokszor végig mérem közelről a testüket, hátsójukat, a képükbe mászok, munkahelyen is kissé perverz módon bámulom őket. És érzem erről le kéne szokni mert csak konfliktushoz vezet. De hogyan? Belső késztetésből ered az egész. Ki kéne herélni?
tegnap 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Önuralommal megpróbálsz normálisan viselkedni. A herélés nem segít a rossz viselkedési szokásokon - sőt, még hiányzó férfiassággal is lehet valaki elviselhetetlenül szexuálisan zaklató természetű!
tegnap 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
A nehezen kontrollálható viselkedés hátterében egy kielégítetlen szükséglet van. Ezt a szükségletet kell azonosítani, és más módon kielégíteni. Ha enélkül nyomod le magad, csak a frusztrációd nő tovább.
tegnap 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Találsz egy meleg pasit magadnak, és uccu neki..! 👊💪🍆🍑💦💦
tegnap 11:13
 4/4 anonim válasza:
Valamilyen lelki probléma lehet a háttérben. Én hetero vagyok, 7 éve nincs barátnőm, de nem csinálok ilyeneket.
tegnap 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!