Azok akik dohányoznak vagy gyakran fogyasztanak alkoholt az az alkeszek de mégsem oktatják be magukat covid ellen az egészségük érdekében vagy erre hivatkozva nem érzik ellentmondásosnak a viselkedésüket?
70 káros vegyület van a cikkben.
Az alkohol ugyebár meg öli a májat stb...
#3 ez mellé beszeles volt a reszedrol semmi több.
A kérdés az hogy miért az egészségünkre hivatkoznak függőség ide vagy oda.
Én is dohanyoztam de leszoktam, és oltott vagyok.
A dohányos alkoholistáknak természetfeletti képességeik vannak,tudják,hogy ők sohasem fognak megbetegedni,az alkohol értágító,természetes gyógyszer,a dohányzás pedig egyszerű nyugtatószer,a "light" cigaretta mindig sokkal jobb,mint a sima.Rákot mindig a másik dohányos ember kap,azt is azért,mert sz.r genetikát örökölt...
Nem tudtad ezeket?:D
Az a hejzet,hogy ez a hallálos pusztitó betegség két év alat egy fél fok lázat sem csikart ki belőlem.
Jobban tartok a gazdasági vállságtól ami a hüje korlátozások miat már a nakunkon van de nagyon.
Egy alkesz nem törődik az egészségével,érzi ő minden nap,hogy mit tesz magával.De a fügőség erősebb.
Az egyik láncdohányos kollégám(tanult mérnök ember)ugy megy cigizni,hogy megyek már megetetem a kis tüdőrákjaimat mert már nagyon éhesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!