Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran jártok étterembe ?

Milyen gyakran jártok étterembe ?

Figyelt kérdés
Meg vagytok elégedve a kiszolgálással ? Nem drágáljátok ?

tegnap 13:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából hetente vagy kéthetente, az árak már jó két éve szálltak el, már megszoktam. Minőséggel és kiszolgálással az elmúlt jó egy évben elégedett voltam, történt fejlődés szerintem, már egy ideje nem éreztem azt hogy nem szeretnék a pénzem meg hogy nyűg lennék azzal hogy igénybe venném az általuk nyújtott szolgáltatást.
tegnap 13:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
tegnap 13:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán, talán néhány havonta egyszer. Mindig elégedett vagyok a kiszolgálás és az étel minőségével és nem tartom drágának ezeket a helyeket az élményért cserébe, de itt két konkrét helyről van szó, ahová évek óta visszajárok.
tegnap 14:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyon ritkán. Évente csak 1-2-3 alkalommal. Megtehetnénk gyakrabban is, de valahogy nincs igazán rá igényünk. Pont 1-2 hónapja beszélgettünk erről, hogy miért nem járunk gyakrabban, mehetnénk gyakrabban is, jó program lenne, fel is lelkesültünk, hogy hú de jó ötlet, tényleg akkor menjünk, hurrá, hajrá, aztán nem lett belőle semmi. Érdektelenségbe fulladt az ötlet.

Ahova néha beülünk, azzal a hellyel meg vagyunk elégedve (több éttermet végigjártunk, mire megtaláltuk és kiválasztottuk a számunkra legszimpatikusabbat, mindig oda járunk vissza), a kiszolgálással, az ételekkel, az árakkal is meg vagyunk elégedve, de megmondom őszintén, még ha egyáltalán nem tartom drágának, akkor is szívesebben költöm azt a pénzt könyvekre, ruhára, szülinapi ajándékra, lakáskiegészítőre, lakásdekorra, háztartási gépekre vagy valami másra, mint hogy csak úgy "megegyem" az árát. Valahogy mindig bennem van az, hogy "otthon én ezt a negyedéből kihozom", akkor minek fizessek érte négyszer annyit. (Persze tudom: a kiszolgálás, a szép környezet, az élmény, meg hogy nem nekem kell vele órákig dolgoznom stb., de mégis.)

tegnap 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Míg a férjem élt, rendszeresen jártunk, kettesben vagy barátokkal. Hetente többször is, sport vagy mozi után. Mostanában ritkán, a jelenlegi barátom nem szereti, egyedül meg nincs kedvem beülni. Legutóbb barátnőmmel voltunk a wellness szálloda éttermében, szuper volt.
tegnap 14:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron sűrűbben, télen ritkábban. Télen kevésbé érünk rá, meg kedvünk sincs annyira, valahogy jobban szeretjük a kiülős, napsütéses éttermezéseket.
tegnap 15:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít étteremnek? A gyorsétterem is?

Heti kétszer eszek gyorsétteremben (plázában), a többi napon home office van, így magamnak főzök. Igazi, hangulatos étterembe kb. kéthetente járunk a párommal.

tegnap 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Hetente járok étterembe.
tegnap 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha vendégek jönnek elmegyünk, egyébként nincs rá igényünk.
tegnap 16:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Havi egy-két alkalommal. Ilyenkor nem az a cél, hogy ne kelljen főznöm, hanem, hogy egyfajta kulturális élmény legyen a program, nemzetek konyhájának kóstolása és ami ott megtetszik, pl egy grúz étteremben, azt beépítjük az otthoni rutinba. Szóval egyfajta tanulás és kíváncsiság nálunk az étterembe járás. Mindig nagyon várom.
tegnap 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!