Milyen gyakran viszed étterembe a gyereket?
Ha nyaralunk.
De én alapból nem voltam soha étterembe járós.
Mi alapvetően egy nyáron minimum 5x-6x megyünk. 3 napig voltunk Egerbe-Noszvajon, alap volt, hogy mind 3 nap étteremben eszünk.
De az 1 napos kirándulásokon is mindig étteremben eszünk.
Mi igazság szerint nagyon szeretünk étteremben enni,és különleges ételeket megkóstolni.
Ezen kívül minden nyáron megkapom azt az alkalmat,amikor étteremben ehetek filézett harcsahalászlevet. Ez a kirándulásoktól független.
Azt hiszem, ez egy 6 éves autista gyerekkel szép teljesítmény. De na, szeretünk finomat enni :). Valamint kirándulni is. Főleg kastélyokba. Szabolcs megyében, Nyíregyházán élünk, de bejártuk már az országot a Fertő tótól Szegedig keresztbe-kasba.
Mindenhol van egy jó étterem :).
Ritkán. Én se szeretem, ha a gyerekmentes randink alatt más gyerekének vinnyogását kell hallgatni.
Nem mintha a gyerekem étteremben sokat vinnyogna, de nyilván harsányabb a felnőtteknél, a türelme is kevesebb.
8! Az éttermekben nem csak randizó párok vannak, Jézusom...legalább ugyanannyi család is megfordul. Sőt!
Szóval vidd a gyereked nyugodtan. Ráadásul csak ott tudja megtanulni,hogy kell viselkedni egy étteremben! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!